Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Prisvinderen Hallberg Rassy 372 skal Fyn rundt

European Yacht of the Year 2009/10 rigges op til til Palby Fyn Cup men først kommer den til Bella Center, fortæller en glad importør Bo Hold, der lige nu er til Boot i Düsseldorf.

Af Troels Lykke |

Gennaker, code zero og Elvstrøms Epex laminat-sejl. Det rigges Hallberg Rassy 372 op til, når Palby Fyn Cup sejles til maj.

"Vi vil vise at båden også kan sejle, den ligner jo lidt en havkrydser, men sejler mere som en performance cruiser, derfor glæder vi til at sejle rundt om Fyn, vi får værftets egen båd ned," siger Bo Hold, importør af svenske Hallberg Rassy.

Båden, der lige har vundet bådmagasinernes pris European Year of the 2009/10 i luksus-klassen, kommer også til Bella Center.

Kan leveres til oktober

Der er kø ved båden ved Düsseldorf-messen, mange vil se den og der er et prisvinderskilt på hernede, fortæller Bo Hold der er til udstillingen boot.de, som minbaad.dk også besøger i denne uge.

Båden koster 2,1 mio. kroner med dansk moms. Bestiller du kan den første leveret til Danmark midt i juli - to styks kan vi have der, forklarer Bo Hold til minbaad.dk.

Forhandling: www.marineparken.dk

content-loader
content-loader
content-loader