Gå til hoved-indhold
De to Christiansen & Essenbæk teams og de bedste danske teams under Kieler Woche. DEN-39 med Mikkel Kidmose, Jonas Warrer samt Peter Warrer (fra venstre mod midten) samt DEN-139 med Christina Refn, Jesper Arrentoft samt Mikkel West-Nørager (fra midten ud mod højre). Fotos: Mikkel Westh-NøragerKapsejlads
De to Christiansen & Essenbæk teams og de bedste danske teams under Kieler Woche. DEN-39 med Mikkel Kidmose, Jonas Warrer samt Peter Warrer (fra venstre mod midten) samt DEN-139 med Christina Refn, Jesper Arrentoft samt Mikkel West-Nørager (fra midten ud mod højre). Fotos: Mikkel Westh-Nørager

Formand og co bedste danske CB66er

I Kiel blev det til en fjerdeplads for Mikkel West-Nørager og mandskab. Lige efter sluttede OL-guldvinder Jonas Warrer.

Af Troels Lykke |

Kieler Woche fortalt af CB66-sejlere fra Hellerup Sejlklub: 

En flot uge er just afsluttet med i alt 12 gennemførte sejladser, i vind fra 2 m/s til 10 m/s med pust af 12-14 stk. Efter første dag med jævn til hård vind gennemførtes 3 sejladser, hvor specielt DEN-39 med Peter og Jonas Warrer samt Mikkel Kidmose viste klasse.

Det var kun på grund af en påsejling af et afvisermærke ved dommerbåden, at de denne dag havde en DNS samt to førstepladser. De kunne nemt efter førstedagen have ført stævnet, havde det ikke været for fangsten.

DEN-151 med kun to mand (Rasmus Knude og Eigil Mølgaard) klarede sig faktisk også godt på denne dag, men grundet havari, måtte de udgå i to sejladser, hvilket viste sig at være skæbnesvangert for dem gennem resten af stævnet.

De næste to dage fik vi kun sejlet tre sejladser under svære forhold grundet manglende vind. Her viste det sig, at de nemme besætninger med kun to mand  dominerede totalt, dog med Peter Warrer i hængende i toppen.

4. dagen bød på mere stabile dog lette vinde, og denne dag stod i Cheval Blancs tegn (DEN-151), da de med 3, 3, 2, 1 på dagen var meget stærke.

For Peter Warrer og besætning var denne dag bestemt ikke god, de lavede konsekvent dårlige sejladser og arbejdede sig ned gennem resultatlisten.

Sidstedagen bød på to sejladser i middelvind og her var Cheval Blanc igen på pletten, men grundet en ødelagt start i første sejlads samt en DSQ i sidste sejlads (den historie får I måske en anden dag) i stedet for en 2. plads, betød at de endte på en samlet 6 plads.

Peter Warrer med flere, fortsatte nedturen og endte trods alt på en 5 plads. Bedste danske båd endte faktisk med at være os på DEN-139 (Mikkel West-Nørager, Christina Refn, samt Jesper Arrentoft) som med en meget jævn serie med en masse 4., 5. samt 6. pladser endte på en samlet fjerdeplads.

Så formanden er trods alt stadig den bedste CB66 sejler her i landet og –

"Det er jo aldrig en skam at tabe til nogen der er bedre end en selv" Citat Rasmus Knude.

Christina Refn, OL-sejler i matchrace, var med i Kiel.

Om mandagen havde den tyske CB66 klub sammen med den svenske og danske klub et Pier Party, hvor vi for 26 Euro fik god mad samt øl og vand ad libitum.

www.cb66.dk

content-loader
content-loader
content-loader