Gå til hoved-indhold
Jens Dolmer ses her i Øresund på Ericsson 3, der skulle have vundet etapen mod Stockholm, men en fok sad fast i masten før mål og så kom Puma og tog sejren. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Jens Dolmer ses her i juni på Øresund på Ericsson 3, der skulle have vundet etapen mod Stockholm, men en fok sad fast i masten før mål og så kom Puma og tog sejren. Foto: Troels Lykke

Mød Dolmer på Oure

Jordomsejler Jens Dolmer holder foredrag 6. april på Oure, hvor han startede med sejlsport. Se også Dolmer jumpstarte en Volvo Penta langt fra land.

Af Troels Lykke |

Det bliver på Oures Vejstrup Caféen tirsdag 6. april fra kl. 20.00 - 21.30, at du helt gratis kan møde Jens Dolmer, der senest deltog i Volvo Ocean Race.

Jens Dolmer fra Nykøbing Falster er professionel sejler, og en af Danmarks absolutte profiler på de internationale farvande.

Det hele begyndte på Oure Højskole i 1995 og efter hans ophold ved Skolerne i Oure, har Jens fulgt drømmen om at komme til at leve af hans store passion, sejlsport.

Både AC og Volvo Ocean Race

Ønsket om succes har ført Jens til deltagelse i to af verdens mest præstigefyldte kapsejladser, Volvo Ocean Race og Americas Cup og har gjort Jens Dolmer til en af de mest erfarne professionelle sejlere i Danmark.

Jens er en fighter, som på trods af en alvorlig knæskade, tre brækkede ribben og en skulder slået af led, alligevel gennemførte en jordomsejling, fordi den 40-årige sejler hader at tabe.

Kom og hør ham, siger Jesper Henriksen, daglig leder på Oure

Jens Dolmer i Rio, hvor han taler med navigatør Axel Magdahl.

Se Dolmer på Ericsson 3, hvor han starter en Volvo Penta, se det her.

content-loader
content-loader
content-loader