Gå til hoved-indhold
Dragonfly 35 under Watski2Star i Helsingør med Jens Quorning. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Dragonfly 35 under Watski2Star i Helsingør med Jens Quorning. Foto: Troels Lykke

Elvstrøm Sails starter ny 2star i Nordjylland

Til august får nordjyderne nu også en populær 2star-kapsejlads. Aalborg Sejlklub, Hals Bådelaug og Elvstrøm Sails står bag.

 

 

 

Af Troels Lykke |

I samarbejde med Aalborg Sejlklub og Hals Bådelaug arbejder Elvstrøm Sails Nord på at kunne invitere til 2star kapsejlads i slutningen af august næste år.

Med start fredag den 19. august klokken 10 i Hals sendes sejlerne rundt om Læsø, hvor der bliver et fire timers pitstop i Østerby. Sejlerne ventes tilbage i Hals omring lørdag den 20. august ved middagstid, hvorefter der vil være middag og fest om aftenen.

Elvstrøm Sails 2star bliver ikke en del af den allerede eksisterende Watski2star (W2S), der arrangeres af Helsingør Amatør Sejllklub (HAS), men holdes derimod som en individuel kapsejlads.

To sejlere om bord

Elvstrøm Sails 2star bliver efter samme koncept, med to sejlere om bord, og sikkerheden omkring arrangementet kommer til at være i højsædet, fortæller Michael Olesen fra Elvstrøm Sails Nord.

-  Dermed opfyldes et stort ønske hos mange nordjyske sejlere, der gerne vil prøve kræfter med denne sjove og anderledes form for kapsejlads, men som synes, at der er for lang transport til Helsingør, siger Michael Olesen.

Og den opmærksomme sejler vil da også hurtigt bemærke, at Elvstrøm Sails 2star falder sammen med HAS’ W2S.

Deltaljer mangler

En række detaljer mangler stadig at falde på plads for de nordjyske 2star-arrangører, eksempelvis skal en række sponsorater på plads.

Informationsmateriale vil blive sendt til alle sejlklubber i Nordjylland, når det er klart, men allerede nu kan man skrive sig op på Elvstrøm Sails 2stars hjemmeside for at modtage informationer.

Kapsejladsen ventes at blive for både på 30 fod og derover, og startgebyret ventes at udgøre 600 kroner pr. båd.

Interesserede kan tilmelde sig nyhedsbrev på www.elvstromsails2star.dk

content-loader
content-loader
content-loader