Gå til hoved-indhold
Chris Dam under OL.Kort Nyt
Chris Dam under OL.

Chris Dams 32 fantastiske år hos Hempel

1.januar 2010 var en skelsættende dag for Chris Dam, Business Developement – Yacht og Event Manager hos Hempel. Efter 32 år gik Chris på pension – næsten da. En mand, der spillede en stor rolle for OL-landsholdet.

Af Troels Lykke |

Der er lige et Ambassadør projekt samt et par andre arrangementer, der skal lægges sidste hånd på for Chris Dam, inden han helt helliger sig familien, klassisk musik, skisport, sommerhuset og IF’eren.

En båd som har havneplads både i Sundby Sejl Forening, København samt i Nysted på Lolland.

Fra Børresens Bådebyggeri

Chris kom fra Børresens Bådebyggeri, Vejle og startede 1.september 1978 som salgskonsulent på Fyn og i Jylland for Hempels Yachtafdeling.  

Efter 10 år blev han Salgschef, først i Danmark derefter Norden, siden World Wide, og var med ved opkøbet og integreringen af yacht malingsfirmaet Blakes, England, samt opbyggede samarbejdet med en agent i Grækenland.

Fra år 2000 blev Chris Marketing & PR chef for Norden, og har de sidste seks år arbejdet med sponsorater og kunde events i store dele af verdenen.  

I Athen ved OL i 2004, i Frankrig, Spanien, Portugal, Holland, Tyskland, Danmark og sidst i forbindelse med OL i Kina - alt fortrinsvis med udgangspunkt i sejlsport og lystbåd segmentet.

Chris nævner selv at han er et af de privilegerede mennesker, der har kunnet forene deres hobby med deres arbejde.

Møde med græsk militær

Vi kan tilføje, at Chris har hjulpet sejlere og journalister en del. Ikke mindst i Athen, hvor han præsterede Meeting Point Denmark, der var samlingspunkt for en del.

Forinden var Chris dog i mindre forhør hos det græske militær, da de fra luften så, at han og Hempel havde sat et mødested op ved den græske havn.

Inkarneret IF-sejler. Det fortsætter han med, hvorfor få en større båd?

content-loader
content-loader
content-loader