Gå til hoved-indhold
J80Kapsejlads
Der er lagt op en spændene kapsejlads weekend i Hellerup i August. Foto: www.J80.dk

Potent kapsejlads for sportsbåde i Hellerup

D. 14.-15. august afholder Hellerup Sejlklub stævne for sports-bådklasserne Platu 25, Melges 24, X79, CB66 og J80.

Af katrine bertelsen |

Der er dækket op til top-potent kapsejlads på Øresund, når felterne med de mest sportsbetonede både afholder deres respektive klassemesterskaber. For CB66ernes vedkommende er der tale om Nordisk Mesterskab, og der forventes mange sejlere i alle klasser også fra Sverige.

Rent pigehold

I J80-klassen vil der bl.a. være deltagelse af to tyske både. Også en ren pigebåd fra KDY stiller op.

Sofie Hesselkilde fra pigeholdet siger til minbaad.dk.” Vi har samlet nogle gæve tøser, og stiller op. Vi sejlede i Bilbao sidste år, og sejlede også DM, og vi tabte da ikke. Så drengene kan bare komme an.”

Udover Sofie består holdet af Elisabeth Wildt, Mette Jepsen, Anna Grube og Marie Marker.

Sportsbåde, ny trend

Det er en oplagt mulighed for potentielle nye sportsbådskøbere, at følge de spændende både i aktion, og få sig en snak med sejlerne i havn om deres erfaringer og oplevelse af bådtyperne. Der er ingen tvivl om at der er interesse for de mindre kølbåde.

Harboe som sponsor

Det er Hellerup Sejlklub, der står i spidsen for Harboe Sportsbåds Regatta 2010, der afholdes for første gang. Med Harboe som sponsor, er både moleøl, og øl til regattamiddagen lørdag aften på plads.

Der søges afviklet otte sejladser i alt. 15 sejladser for CB66, og det er lykkedes at få den erfarne internationale baneleder Christian Lerche, IRO, til at styre slagets gang.

www.regattateam.dk er der nu åbnet for tilmelding. Her vil du også kunne checke deltagerlisterne.

content-loader
content-loader
content-loader