Gå til hoved-indhold
Morten Lorenzen i Tuborg Havn: "Det tager kun tre timer til Bornholm." Foto: Troels LykkeKapsejlads
Morten Lorenzen i Tuborg Havn: "Det tager kun tre timer til Bornholm." Foto: Troels Lykke

KDYs Lorenzen: Bornholm er tæt på

Danish Open skal til september sejles på Bornholm og det er både billigt og hurtigt at komme dertil, fortæller KDY-direktøren, vi mødte i går ved en isfyldt Tuborg Havn.

Af Troels Lykke |

Danish Open er med i World Cup Touren, hvor der sejles om pæne pengepræmier. Faktisk er budgettet for et Danish Open på to mio. kroner i 2010.

Og nu rykker Bornholm til med offentlige midler på en halv mio. kroner. Dermed går regnstykket op.

"Men pengene er ikke det eneste, der har afgjort om der skal holdes Danish Open på Bornholm, vi har før samarbejdet med Bornholmske sejlklubber om blandt andet 11 Meter VM. Faktisk er det en strategi for KDY, at arbejde sammen med andre sejlklubber," siger Morten Lorenzen til minbaad.dk

Skovshoved Havn har ligget i byggerod de sidste par år og det har medvirket til, at Danish Open er holdt i Frederikshavn og Århus, hvor tilskuerne i smilets by svigtede i den grad.

Nu håber Lorenzen på flere tilskuere og han mener faktisk at Bornholm ligger tæt på København.

"Det er næsten hurtigere at komme til Bornholm end til Århus, det tager kun tre timer med toget over Øresundsbroen og før man er derovre. Jeg betalte 210 kroner for en returbillet, da jeg var der ovre mellem jul og nytår," siger Morten Lorenzen.

content-loader
content-loader
content-loader