Gå til hoved-indhold
Jesper i sin Faurby 396 Jesper Bank Edition. PR-fotoDiverse
Jesper i sin Faurby 396 Jesper Bank Edition. PR-foto

Faurby åbner for publikum

Den første weekend i oktober vil Skærbæk Havn summe af liv med åbent hus på Faurby Yacht og med Faurby-træf.

Af Troels Lykke |

Den første weekend i oktober vil Skærbæk Havn ved Fredericia summe af liv. Her vil værftet Faurby Yacht, der har til huse på havnen, nemlig afholde hele to arrangementer:

Det ene er et åbent værft-arrangement for samarbejdspartnere og andre med interesse for eksklusive sejlbåde, og det andet er det årligt tilbagevendende ’Faurby Træf’, der samler Faurby-ejere og -aficionados fra hele verden.

”I praksis vil de to arrangementer langt hen ad vejen flyde samme til ét stort arrangement, hvor det bliver muligt at se og prøve såvel de byggeprojekter, vi har i gang inde på værftet, samt de færdige både, der ligger i havnen,” fortæller salgsdirektør Thomas Dan Hougaard fra Faurby Yacht.  

Teste bådmodeller 

I løbet af weekenden vil der således være rig lejlighed for at testsejle Faurbys forskellige båd-modeller.

De besøgende vil desuden kunne opleve nyheder fra værftets forskellige samarbejdspartnere, herunder Elvstrøm Sails og Nordic Masts. Og i forbindelse med Faurby Træf’et vil der blive løbende være sociale arrangementer som for eksempel fællesspisning og fælles sejladser.

Initiativet til Faurby træf blev taget i starten af 90’erne af nogle engagerede Faurby-ejere, som havde lyst til at mødes med andre Faurby-fans for at udveksle erfaringer og dele tips og tricks.

”Der har de seneste år været så stor interesse for træffet at vi selv er trådt til at for at hjælpe med det praktiske omkring arrangementet. Vi ser det jo også som en kanon god mulighed for at lære vores kunder bedre at kende og lytte til, hvordan de synes, vi skal udvikle os i fremtiden,” fortæller Thomas Dan Hougaard.

Bank-samarbejde

Faurby gjorde sig for nyligt bemærket med en helt ny båd, der er udviklet i samarbejde med Jesper Bank (Faurby 396 Jesper Bank Edition).

Værftet deltager i øjeblikket i en lang række bådmesser i såvel Danmark og i udlandet, og her er der stor interesse for såvel Jesper Bank-båden og værftets øvrige yachter.

Faurby Træf’et og åbent værft-arrangementet finder sted 1.-3. oktober.

www.faurby.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader