Gå til hoved-indhold
Værftet tilbyder mindst 12 alternative varianter for hver af bådens fem sektionerKort Nyt
Værftet tilbyder mindst 12 alternative varianter for hver af bådens fem sektioner.

Hallberg-Rassy 64 til 18 mio. kroner

Hallberg-Rassy søsætter ny båd med centercockpit. Svenskeren fra Orust er tegnet af German Frers, den sælges af MarineParken i Fredericia.

Af Troels Lykke |

Designet er på en gang moderne stilrent, med et stort ubrudt fordæk og 6,5 meter, hvor lugerne er fældet helt ned i dækket, og samtidig lader båden ingen i tvivl om slægtskabet, det skriver baadmagasinet.dk

Vandlinjen er 2,23 meter længere end lillesøsteren HR 62 og Frers fartdiagram forudser en fart på 9,2 knob i bare 5 m/sek sand vind fra 75 grader.

Designet til jorden rundt

Med tank- og vandtanke på 1800 og 1300 liter, så kan man også komme langt omkring på langturssejlads, og båden skriger næsten efter at komme ud på en jordomsejling, skriver baadmagasinet.dk

Under agterdækket gemmer sig et stuverum på knap 9 kubikmeter, hvor der fx er plads til en RIB. Agterspejlet kan lægges ned som badeplatform hydraulisk og åbner samtidig for stuverum og RIB-garagen.

Hydraulik til hjælp

Cockpittet er hele 3,1 meter langt, og alle sejlfunktioner kan klaret ved hjælp af hydraulik, el og trykknapper ved styrekonsollen.

www.marineparken.dk

content-loader
content-loader
content-loader