Gå til hoved-indhold
Jeg tog billedet efter at mandskabet blev reddet, siger Peter Deleuran. Foto: Peter DeleuranKapsejlads
Jeg tog billedet efter at mandskabet blev reddet, siger Peter Deleuran. Foto: Peter Deleuran

Havde lige opsagt sin forsikring

Dragsters ejer Ejner Kjær fortrød bittert, at han lige havde opsagt forsikringen før trimaranen styrtede forover i Palby Fyn Cup. Siden er båden slæbt ind mod Bogø og det kan blive dyrt med skader.

Af Troels Lykke |

Ved Bogø i Lillebælt tog Ejner Kjær, med gaster, en tur forover i Dragster fra Marselisborg. Det skete i en tordenbyge, sent fredag eftermiddag.

45-årige Peter Deleuran fra Fredericia var gast på en Dehler 38, der hjalp med at redde gaster og skipper på Dragster, mens tre andre fra trimaranen blev reddet af en anden båd.

Dragster løftede det yderste skrog og dykkede det læ skrog i et pust på 17-18 m/sek., fortæller Peter Deleuran i dag til minbaad.dk

Hvordan tog gasten og skipperen styrtet på Dragster?

"De tog det fint og, men skipperen havde lige opsagt sin forsikring og var irriteret over det og det ser ud til at båden kan have fået ekstra skader da der er nogle, der har slæbt Dragster mod Bogø, måske var der nogle der ville tjene en bjærgeløn, men det kan vise sig at blive dyrt for dem, hvis de har ødelagt båden under bjærgningen, meningen var at ejeren på Dragster selv ville hente båden dagen efter," siger Peter Deleuran.

content-loader
content-loader
content-loader