Gå til hoved-indhold
Peter Vinther fra Princess, tv., og Ove Skovgaard-Mortensen fra Arcona havde flere hundrede besøgende i Hundige Havn. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Peter Vinther fra Princess, tv., og Ove Skovgaard-Mortensen fra Arcona havde flere hundrede besøgende i Hundige Havn. Foto: Troels Lykke

Årlig Hundige-udstilling bliver måske permanent

Forrige weekend havde Princess og Arcona en udstilling med 25 motor- og sejlbåde. Selvom det var regnvejr fik Arcona-boss alligevel solgt både. Vi var i Hundige til musik, gratis mad og interview.

Af Troels Lykke |

Princess i Hundige har en gigantisk hal og den blev der brug for i sidste weekend i august, da flere hundrede sejlere kiggede forbi.

Det regnede nemlig nogle gange under udstillingen, men inde i hallen var der levende musik og lækker gratis mad, som minbaad.dks udsendte oplevede.

I Princess-hallen udstillede flere deres udstyr som fx Garmin, Waeco og Furuno, der havde kørt en mobil udstyrsbil frem med alverdens kortplottere, radere m.m.

Udenfor talte vi op mod 20 motorbåde, herunder en del Princess, mens der var syv Arcona-sejlbåde på den flotte bro.

En del Princess-ejere havde sejlet deres både til Hundige.

På udstillingen var Arcona-designer Stefan Qviberg også, som vi fik et interview med, læs det senere her på siden. Designeren der er Sveriges svar på X-Yachts Niels Jeppesen.

Seriøse kunder i regnen

Arcona-importør Ove Skovgaard-Mortensen siger om udstillingen, der er et alternativ til den aflyste Danboat-udstilling i Marselisborg:

-Det har været en meget regnfuld udstilling, men også positivt, jeg fik papirer skrevet under på en Arcona 430 og håber på at en Arcona 340 bliver solgt i denne uge efter en prøvesejlads. Det var seriøse kunder der mødte op for at købe, så jeg er positiv. Men havde vejret været bedre var flere mødt op, forklarer Ove Skovgaard-Mortensen.

Direktør fra Princess Peter Vinther og Arcona-forhandler Ove Skovgaard-Mortensen  havde ikke tidligere udstillet sammen, men nu overvejer de om udstillingen skal være en fast årlig begivenhed.

Steen Mandsberg fra Dometic Denmark A/S, leverandør af komfort til båd- og caravanbranchen. Her vises en smart støvsuger frem til cirka 4000 kr.

Furuno og Walter bakkkede op om udstillingen med tjekket demonstrationsvogn.

Skovgaard-Mortensen forhandler også britiske Wayfarer. En kap- og turversion blev vist frem.

content-loader
content-loader
content-loader