Gå til hoved-indhold
North Sails kan forklarer om North Sails 3Di, som fem ud af seks Volvo både bruger. Foto: Abu DhabiUdstyr
North Sails kan forklarer om North Sails 3Di, som fem ud af seks Volvo både bruger. Foto: Abu Dhabi

Foredrag: North Sails sætter fokus på Two Star

Søndag 11. december holder Volvo Ocean Race-skipper og Two Star-sejler Anders Lewander, foredrag. North Sails viser også nye produkter frem på Åben Hus dagen.

Af Troels Lykke |

North Sails holder Åbent Hus i Allerød søndag den 11. december mellem klokken 10 og 14. Det fortæller direkør Lars Ive fra North Sails til minbaad.dk.

North Sails fortæller videre:

Udover at vise de sidste nyheder frem fra sejlproducentens verden, har vi valgt at sætte fokus på TWO-STAR – Two-handed sejlads. Det er en sejladsform, der griber mere og mere om sig,  ikke kun i Danmark, men i hele Nordeuropa.

Vi har i den anledning inviteret en af verdens mest erfarne havkapsejlads skippere, Anders Lewander, forbi sejlloftet, hvor han fortæller om, hvordan man bedst ruster sig til havsejlads, primært med reduceret mandskab – ikke kun hvad angår sejltyperne, men også omkring kost, søvn og andre vigtige forhold.

Anders har sejlet Volvo Ocean Race som skipper og har deltaget i langt de fleste rigtig lange og krævende sejladser, både two-handed men også med en fuld besætning.

Anders vil holde sit foredrag to gange. Klokken 11 og igen klokken 13.

Nye produkter til næste sæson

Vores salgskonsulenter vil naturligvis være til stede for at svare på dine konkrete spørgsmål, og for at vise dig en række af de nye produkter, vi bringer på markedet til næste sæson.

Og så vil der naturligvis være noget godt til ganen – både fast og flydende.

Konkurrence

Vi vil også afholde en lille konkurrence, for at teste din sejl paratviden, og der vil være gode ting til julen som præmier.

Endelig håber vi under åbnet hus at kunne offentliggøre den helt store nyhed for dansk sejlsport i sæsonen 2012. Men mere om det den 11. december.

Vi vil meget gerne have en indikation, om du kommer forbi – enten på mail info@dk.northsails.com eller på 39204090 – bare så vi ikke løber tør for gløgg.

På snarlig gensyn

North Sails Teamet.

content-loader
content-loader
content-loader