Gå til hoved-indhold
Denne bådtype er nu velkommen i Århus TwoStar. Foto. Troels LykkeKapsejlads
Denne bådtype er nu velkommen i Århus TwoStar. Foto. Troels Lykke

Aarhus Two Star Race – nu med flerskrog

Århus Sejlklub har åbnet for tilmeldingerne til AFI Marine Two Star Race, der sejles 18.-19. juni. I år er flerskrogsbådene også inviteret med.

Af katrine bertelsen |

Kun 100 både kan deltage i AFI Marine Two Star Race. Lige nu er der 19 både tilmeldt, og i år sejladsen er åben for alle køl- og flerskrogsbåde med lukket kahyt. Tilmeldingen er kun åben indtil der er modtaget i alt 100 tilmeldinger.

Mål og vægt!

Deltagerne sejler efter DH 2011 målereglen for kølbåde, og efter TCF måleregel for flerskrogsbåde. Besætningen skal på hver båd bestå af to personer, og det er tilladt at anvende selvstyrer.

Det er muligt at tilmelde sig enten med eller uden spiler, men det skal fremgå af et gyldigt målebrev, om båden er målt med eller uden spiler.

Tilmelding vil kun være åben for kølbåde med et DH 2011 handicap på maks. 805 for kølbåde og et TCF handicap på min. 0,600 for flerskrogsbåde.

Redningsvest eller svømmevest obligatorisk,  og skal altid skal bæres mens båden kapsejler. Det kræves ikke, men anbefales at medbringe både VHF og mobiltelefon, to livliner, nødblus og anker.

Pas på elstanderne i Ballen havn

Lørdag aften er der middag på Restaurant Dokken i Ballen havn. Sidste år havde en del både problemer med overspænding på elsystemet på den ene bro, så sejlerne må hellere tjekke, at de elektriske installationer ikke nedsmelter igen i år.

Se invitationen og læs mere om sejladsen på: www.aarhus2star.dk

content-loader
content-loader
content-loader