Gå til hoved-indhold
De fire sejlere i Melges.dk Sailing Team har trådt deres barnesko i Frederikshavn Sejlklub, og har gennem tiden deltaget i talrige internationale mesterskaber. Foto: Melges.dk Sailing TeamKapsejlads
De fire sejlere i Melges.dk Sailing Team har trådt deres barnesko i Frederikshavn Sejlklub, og har gennem tiden deltaget i talrige internationale mesterskaber. Foto: Melges.dk Sailing Team

Helly Hansen sponsor for Melges.dk Sailing Team

Melges.dk Sailing Team er blevet ekviperet fra inderst til yderst af deres nye sponsor Helly Hansen, og penge kommer måske senere. Se vild video af forårets første sejlads.

Af katrine bertelsen |

Sponsoratet betyder, at Melges.dk Sailing Team i sæson 2011 sejler i beklædning fra Helly Hansens Hydro Power Race serie, som passer perfekt til den fysisk krævende Melges 24-sejlads.

”I første omgang følger der ikke penge med sponsoratet,” fortæller Søren Braad Steen fra Melges.dk Sailing Team, ”nu skal vi først ud og bevise, at vi er det værd.

Helly Hansen har haft et ønske om at blive repræsenteret i den voksende Melges 24 klasse i Danmark, og valget faldt på Melges.dk Sailing Team på baggrund af teamets synlighed – både på vandet, på web og på sociale medier.

Holdet er stolte af at repræsentere et stærkt nordisk brand som Helly Hansen, og ser frem til en stævnespækket sæson, hvor de for alvor vil give den gas med bl.a. EM på hjemmebane. EM sejles i Århus fra d. 22. -27. juli.

Melges.dk Sailing Team

Melges.dk består af fire sejlerkammerater, som altid har konkurreret på vandet i diverse jolleklasser siden starten af 1990erne. Jollekarrieren er for alles vedkommende imidlertid lagt på hylden i de seneste år. Men lysten til saltvand i ansigtet og de store kapsejladser er der stadig. Derfor blev de enige om, efter flere års overvejelser, at starte et seriøst sejlsportsprojekt i en Melges 24 – havets Formel 1!

Vild tur med kæntringer

”Vi fejrede vores nye sponsor med en frisk sejltur i 12 m/sek og 3 graders varme. En brat opvågning fra vores vinterhi, hvor vi ud over at logge 18 knob blev kastet godt og grundigt rundt i en række kæntringer.” Fortæller Søren Braad Steen.

”Der er seriøs power i den kolde forårsluft, og med springende vestenvind der varierer 8 m/sek i styrke og 45 grader i retning, prøvede vi for første gang at rykke kølen ud af vandet – på kryds"

”Belært af vinterens dramatiske begivenheder på Øresund, var vi dog godt forberedt med ekstra sikringer og fuldt opladt VHF-radio, så der var på intet tidspunkt panik.” Slutter Søren.

Links:

www.2011melges24europeans.dk/

www.melges.dk/

content-loader
content-loader
content-loader