Gå til hoved-indhold
Ikke det værste sted at fejre jul og nytår. Foto: hobiecatnationals.com.auKapsejlads
Ikke det værste sted at fejre jul og nytår. Foto: hobiecatnationals.com.au

Flotte placeringer til brdr. Bjørnholt i Australien

Daniel og Nikolaj Bjørnholt har tilbragt jul og nytår "down under", hvor de har sejlet flotte placeringer hjem i Australsk Mesterskab.

Af katrine bertelsen |

Jervis Bay i Australiens sydøstlige hjørne har siden 30. december været ramme om de australske mesterskaber. Mesterskabet slutter i dag.

Efter 14 sejladser endte brødrene Bjørnholt på en 3. plads i Youth-klassen med 51 point. 16 både deltog i klassen.

I den samlede placering, ud af 70 deltagende Hobie Cat 16, fik Daniel og Nikolaj en samlet en 21. plads. Også en meget flot placering, i et felt af garvede hobiesejlere.

Jason Waterhouse og Lisa Darmanin fra New South Wales, Australien, tog 1. pladsen i Youthklassen med bare 14 point i 14 sejladser. I den store samlede stilling ligger de på en 3.plads.

Valentin Piquemal og Hugo Mary fra New Caledonia tog 3. pladsen i ungdomsfeltet med 27 pt.

Brødrene skriver

På grund af lidt problemer med internetforbindelsen, har det været lidt småt med nyheder dernede fra, men brødrene skriver på Sejlsport.dk:

På grund af manglende internet kommer starten på vores Australiens-tur lidt sent.

Vi kørte fra Danmark den 19. december, ned til en lille by i Tyskland, hvor vi tit kører ind og spiser. Der sov vi til den 20., hvor vi tog flyet fra Frankfurt.

Vi mellemlandede i Shanghai, hvor vi havde 8 timer til at tage ind i ”smog”-byen. Vi nåede både rundt i det rige og det fattige område. Det sjoveste var nok at opleve deres metro, der kørte usædvanligt langsomt og var voldsomt proppet med små mængende kinesere.

Da vi lander i Sydney, har vi fået vendt døgnet godt rundt i flyet, så vi er klar til en storby mere. Vores første oplevelse af de Australske priser var lidt voldsom, vi skulle betale 55 AD for en 14 min. Lang tog-tur, og det var med rabat :-/ .

Vi har den ene dag i Sydney, hvorefter vi tager tog og bus ned til vores sejlsted i Jervis Bay.

Hilsner fra (det knap så varme som forventede) Australien

Fotos: hobiecatnationals.com.au

Se flere billeder og resultater her:hobiecatnationals.com.au

content-loader
content-loader
content-loader