Gå til hoved-indhold
Broskraberen.dk vandt sit løb under den seneste Palby Fyn Cup over bl.a. X-One og Big Challenge. Nu mødes de på lørdag i Kerteminde. Foto:Team Carbon3Kapsejlads
Broskraberen.dk vandt sit løb under den seneste Palby Fyn Cup over bl.a. X-One og Big Challenge. Nu mødes de på lørdag i Kerteminde. Foto:Team Carbon3

PwC ny sponsor for Broskraberen.dk

Broskraberen.dk fra Bogense har indgået en ny sponsoraftale med den fynske afdeling af det verdensomspændende rådgivnings- og revisionshus PwC.

Af Troels Lykke |

Sponsoratet skal sikre, at projektet med den 22 år gamle båd fortsat kan løbe rundt.

Broskraberen har været en seværdig båd i de danske havne siden den stod klar i 1988. Et nyt sponsorat skal sikre, at båden også i fremtiden kan pryde de danske farvande.

De to unge ejere Kim Asmussen og Ulrik Nielsen har nemlig indgået et sponsorsamarbejde med PwC i Odense.

Som en del af den 2-årige sponsoraftale får PwC mulighed for at tage kunder og medarbejdere med ud på en uforglemmelig tur med den imponerende 60 fods kapsejler.

Stort aktiv for fynsk sejlsport

De nuværende ejeres engagement i projektet var den primære årsag til, at PwC takkede ja til aftalen.

”Det betyder meget for sejlsporten på Fyn, at en så unik båd som Broskraberen.dk har til huse i Bogense Marina. Det vil vi gerne støtte op om”.

Men også muligheden for at tage kunder med ud på en helt unik sejltur var et stort trækplaster, da PwC blev tilbudt sponsoratet.

Mikael Johansen, partner hos PwC i Odense udtaler:

”Det er jo ikke hver dag man får chancen for at få en tur i en så flot båd som www.Broskraberen.dk. Det har vi nu muligheden for med vores samarbejde.”

content-loader
content-loader
content-loader