Gå til hoved-indhold
Dele af DS' bestyrelse lyttede til Helle Thorning, der talte om mere sundhed. Foto: Troels LykkeSejlklubber
Dele af DS' bestyrelse lyttede til Helle Thorning, der talte om mere sundhed. Foto: Troels Lykke

Hans Natorp vil synliggøre de frivillige i klubberne

Vi var med da formand Hans Natorp og DS-bestyrelse lyttede til den tidligere politichef Per Larsen og Helle Thorning til DIF-kongres. Vi fik en kommentar fra Natorp.

Af Troels Lykke |

Per Larsen, den karismatiske politimand, der nu bekæmper bandekriminalitet for Købehavns Kommune, slog fast at DIFs formand Niels Nygaard skal lade være med at kalde en 60-årig for en ældre person.

"Jeg er sgu ikke gammel," sagde Per Larsen i Brøndby under DIF-kongres, der handlede om de frivillige.

Helle Thorning-Schmidt, formand for Socialdemokraterne, fortalte at danskerne ikke er sunde nok. Vi danskere er ved at blive for fede og derfor har DIF-klubberne en stor rolle for at bekæmpe fedme.

Hun talte også om at få flere indvandrere ind i sporten. I sejlsport skulle det ifølge vores kilder ske i en klub i Århus.

Hans Natorp, formand for DS fortalte også, at man i Sønderborg gav kommunens nye indbyggere, herunder indvandrere, en oplevelse til søs.

"Men jeg tror ikke de bliver hængende i vores sport," sagde Hans Natorp til minbaad.dk.

Hans Natorp, hvad fik du ud af tre dages DIF-kongres?

"Vi skal sørge for at de frivillige i klubberne belønnes på en eller anden måde og at der fortælles at det de gør er værdifuldt. Vi skal ikke tage de frivillige for givet."

Hvordan står det så til i sejlklubberne?

"Jeg syntes vi er med fremme. Vores breddekonsulenter fortæller netop at de frivilliges arbejde er afgrænset og defineret, så deres arbejde giver mening. Man vil også se at de budskaber kommer frem under det strategiske arbejde, som vi snart præsenterer," siger Hans Natorp.

Hans Natorp på DIF-kongressen med DS-bestyrelsesmedlemmerne Ole Ingeman, Jan W. og Søren Overgaard.

Helle Thorning med DIF-formand Niels Nygaard tv. og hendes spindoktor til højre. Hun fulgte VM i håndbold intenst med hendes datter. Helle Thorning efterlyste flere fleksible idrætstilbud til danskere, der er blevet for fede.

www.dif.dk

content-loader
content-loader
content-loader