Gå til hoved-indhold
Netop som kullene til fredagens grillning på havnen var ved at blive fundet frem, stod den 27. deltagende båd havnen ind. Foto: Søren Stidsholt Nielsen, Bianca27.netTur
Netop som kullene til fredagens grillning på havnen var ved at blive fundet frem, stod den 27. deltagende båd havnen ind. Foto: Søren Stidsholt Nielsen, Bianca27.net

Sommertræf for Bianca 27

Det var et tilfælde at Bianca27.nets jubilæums-sommertræf i Kristi himmelfartsdagene havde 27 deltagende både. Det er ny rekord.

Af katrine bertelsen |

Søren Stidsholt Nielsen fra Bianca27.net  skriver:

Magi i 27 graders varme

Bianca27.nets jubilæums-sommertræf satte rekord med 27 Bianca 27'ere

Signalflagene var sat, og magien spillede med i den (næsten) 27 grader varme luft, da Bianca27.net i Kristi himmelfartsdagene markerede det tiende sommertræf i Høruphav på Als.

Netop som kullene til fredagens fællesgrillning på havnen var ved at blive fundet frem, stod den 27.(!)  deltagende båd havnen ind. Ombord vinkede glade Toke og Silke Franke og deres få måneder gamle søn Ole i den nu flot blålakerede Bianca 27 'er D-285 Carpe Ventum. Dermed var det unge par fra Flensborg med til at sætte rekord i sommertræffets jubilæumsår.

Aldrig tidligere har så mange både været samlet her. 22 er vist den tidligere rekord. Når dertil lægges, at træffet på alle måder blev et af de mest vellykkede, er der grund til at kippe med de fire forskellige nationers flag, der sås på bådenes hække: Dansk, tysk, svensk og schweizisk.

De første både anduvede torsdag, - blandt dem DEN-252 Kiss helt fra Aalborg. I løbet af fredagen ankom de sidste både, flere af dem sejlet i møde af håndfuld Bianca 27'ere, der lige skulle ud og luft sejlene i den blide sommervind.

Bianca27.nets Kay von Eitzen fra D-340 Holnis bød på tysk og dansk velkommen til grillaftenen og mindedes det første træf med kun tre både. Da det nu var jubilæumsår, var der til dessert kreeret en festlig Bianca 27-kage med fyrværkeri og spiseligt foto.

- Det har været et fantastisk træf, lyder det samstemmende fra Bianca27.net-styrmændene Kay von Eitzen og Søren Stidsholt Nielsen:

- Vejr og stemning har været i top, talrige ideer er udvekslet bådene imellem, måske kommende Bianca 27-sejlere har været forbi og snuse og hyggen har bogstaveligt talt været grænseløs. Det er også glædeligt, at vi har set nye ansigter plus alle de trofaste, der kommer år efter år. I tider, hvor bådene bliver større og større - og mange af dem også grimmere og grimmere, – vil vi tillade os at være lidt stolte over, at sådan et smukt, gammelt skib kan samle så mange sejlglade mennesker.

De sidste både sejlede hjemover i løbet af søndagen.

www.bianca27.net

content-loader
content-loader
content-loader