Gå til hoved-indhold
Mads Bendix viser en ny oppustelig redningskrans frem fra Watski. Den er nem at kaste og den driver ikke fordi skallerne fungerer som drivanker. Den koster 1399 kr. Foto: Troels LykkeUdstyr
Mads Bendix viser en ny oppustelig redningskrans frem fra Watski. Den er nem at kaste og den driver ikke fordi skallerne fungerer som drivanker. Den koster 1399 kr. Foto: Troels Lykke

Åbent hus lørdag hos Sejlerbixen i Struer

Se oppustelige redningskrans, som er nem at kaste og ikke driver væk. Palby viser også Lowrance-instrumenter og Sejlerbixen viser udstyr og både. Lige nu stormer det voldsomt i Struer.

Af Troels Lykke |

Lørdag 9. april fra 10 til 15 åbner dørene i Struer hos Sejlerbixen, hvor en masse udstyr vises frem og der serveres øl og sodavand.

"Det blæser lige nu 20 m/sek. og 25 i pustene, vi håber vinden lægger sig til i morgen. Der bliver en masse ting vi viser frem. Watski viser redningsbåd og oppustelig redningkrans, Palby viser Lowrance, men vi viser også brugte både og den nye Sprinto, vi tør bare ikke sætte masten på, fordi det stormer," siger Mads Bendix, der har to ansatte.

Henri Lloyds Mads Brun-Larsen møder også op og viser sejlertøj frem denne lørdag.

Der vises også sejl frem fra www.sejlloftet.dk, som også holder til i lokalerne ved www.Sejlerbixen.dk

content-loader
content-loader
content-loader