Gå til hoved-indhold
Egå havde en del besøgende, hvor mange vides ikke præcist, da de ikke blev talt. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Egå havde en del besøgende, hvor mange vides ikke præcist, da de ikke blev talt. Foto: Troels Lykke

Flydende bådudstilling med fri indgang er bedst

Tre udstillere fra Egås bådmesse tager ordet. Gratis adgang får osere på udstillingerne og det er positivt for at få ikke-sejlere ud at sejle. Floor håber på flydende udstilling på Sjælland i 2012.

Af Troels Lykke |

På bådudstillingerne i Bella og Fredericia er man vant til at betale for at komme ind. Det samme gjorde sig også gældende på Flydende Fritid i havnen i Marselisborg i 2010.

Men på Egås Flydende Bådmesse var der gratis adgang for at få flere besøgende. Vi har fået et par reaktioner fra udstillere:

Mads Christiansen fra Sunway-Seatravel, Egå:

- Udstillingen i Egå var rigtig god fordi det var billigt at besøge udstillingen. Der var gratis adgang og is og pølser var billige. Når man tager på en bådudstilling i Bella Center kan man hurtigt bruge flere hundrede kroner for en mindre familie. Jeg syntes at gratis adgang er godt fordi det får mange ikke-sejlere ind og ser udstillingerne og det er vigtigt, så endnu flere sejler. Og osere er ikke nødvendigvis negativt, for en dag begynder de at sejle.

Bo og Charlotte Hold, Hallberg Rassy-importør fra Fredericia:

Charlotte Hold siger: - Der skal være gratis indgang til bådudstillingerne og gratis parkering. Det skal være attraktivt for de besøgende og priser på maden blev også holdt nede, alt det gør at flere besøger udstillingerne. Vi syntes at flydende udstillinger er rigtig gode for sejlerne og vi kommer igen næste år, men vi deltager også gerne i flydende bådudstillinger på Fyn eller Sjælland. Flydende bådudstillinger er også langt billigere at deltage i som udstillere.

Michael Floor, udstillingschef i Egå, Bavaria og Dufour-forhandler:

- Det bedste er at lave en gratis udstilling, vi så på udstillingen at flere besøgende kom igen. Tager du betaling for udstillingen skal du også indhegne udstillingen og bruge kræfter på det administrative. Jeg ser gerne at man holder en lignende udstilling på Sjælland næste år, så man skifter med at holde udstilling på Sjælland og i Jylland, ved at veksle mellem landsdelene, hjælper forhandlerne også hinanden.

content-loader
content-loader
content-loader