Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Boatindex - nyt bådmarked

Jordomsejler Jan Bertelsen har nu kastet sig ud i et nyt bådmarked, hvor der er indbygget prisovervågning.

Af Troels Lykke |

- Der er uden tvivl mange valgmuligheder for annoncering af lystbåde i dag, dog er kvaliteten noget svingende, mener Jan Bertelsen, chef for Boatindex.

Visionen med Boatindex er ifølge direktør Jan Bertelsen, at skabe et dansk og internationalt bådmarked, der giver brugeren en oplevelse af kvalitet samt en effektiv og hurtig søgning efter lige netop de typer af både som har interesse.

- Derfor har Boatindex opbygget en omfattende database, hvor hovedparten af de gængse bådmodeller er klassificerede med bådtype og layout. Er man f.eks. på markedet efter sejlbåde med centercockpit, kan man derfor med få klik få det samlede overblik, siger Jan Bertelsen. 

Prisovervågning

Boatindex tilbyder også brugerne prisovervågning, således at man automatisk får besked hvis en båd man har vist interesse for sænkes i pris.

- Desuden tilbydes brugerne en avanceret bådagent, som automatisk giver besked når en båd der matcher de opsatte kriterier kommer til salg. Unikke features som gør det nemt og effektivt at overvåge bådmarkedet hvis man er på jagt efter en ny båd eller blot ønsker at holde sig ajour, siger Jan Bertelsen.

Boatindex i tal:
Boatindex blev lanceret februar 2011 og har nu omkring 7.000 både til salg fra hele Europa, heraf omkring 1.400 både fra Danmark.

I maj måned havde Boatindex mere end 15.000 besøg og forventer at mangedoble dette indenfor de næste 6-12 måneder.

- Målsætningen er kontinuerligt at øge volumen og inden for 12 måneder at være blandt de største online bådmarkeder i Europa, siger Jan Bertelsen.

Besøg Danmarks nye bådmarked på www.boatindex.dk

content-loader
content-loader
content-loader