Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Elvstrøm Sails satser i Benelux

Jesper Bank er tilfreds med ny Elvstrøm Sails-medejer i Belgien og Holland. Navnet er Maxim van Pelt, der bl.a. sejler OK-jolle for Belgien.

Af Troels Lykke |

Elvstrøm Sails opruster i Benelux-regionen, og har pr. 1. februar 2011 ansat 30-årige Maxim van Pelt til at styre, og styrke, Elvstrøm Sails’ interesser og aktiviteter i Holland og Belgien.

Maxim van Pelt bliver medejer af det nye Elvstrøm Sails Benelux, og en af opgaverne bliver at opbygge et netværk af repræsentationer, de såkaldte sailpoints, i området.

Maxim van Pelt har sejlererfaring fra et utal af nationale som internationale kapsejladser på cv’et. Og lige så sikkert hans øje er for startlinjen er hans blik det også for bundlinjen. Det skriver Elvstrøm Sails til pressen.

Som uddannet bogholder kan Elvstrøm Sails’ nye mand i Holland/Belgien balancen mellem debit og kredit på rygraden.

”Jeg glæder mig meget til at tage fat på at udbygge kendskabet til Elvstrøm Sails i Belgien og Holland, og til at skulle lede mit eget firma under Elvstrøm Sails,” siger Maxim van Pelt.

Han kommer fra en stilling som produktions manager hos North Sails, hvor han har arbejdet de sidste otte år, og som har været hans arbejdsplads, siden han færdiggjorde sit bogholderstudie.

Derfor Elvstrøm Sails

Og han tøver ikke på spørgsmålet om, hvad der overbeviste ham om at skifte til Elvstrøm Sails.

”Der var flere ting, der gjorde udslaget for mig,” forklarer han.

”Dels hele ideen med at have alle de forskellige led i sejlproduktionen samlet i et og samme hus. Det har jeg ikke været vant til før, men det er smart, for det giver en kort kommandovej, hvor der aldrig er langt fra ide til handling, og jeg kan godt lide ideen med, at Elvstrøm Sails ikke får lavet sine sejl andre steder i verden."

"Men også udsigten til at få ansvaret for hele Benelux-området var en medvirkende årsag, og så håber jeg, at jeg med min erfaring, både som sejler og designer, kan bidrage med nogle ideer, der kan være med til at løfte sejlproduktionen hos Elvstrøm Sails til et endnu højere niveau,” siger han.

Bank: En komplet sejler

Og i Aabenraa har ansættelsen af Maxim van Pelt også fået smilet frem hos Elvstrøm Sails’ salgsdirektør Jesper Bank.

”Med Maxims ankomst er det en meget kompetent person, vi får på posten i Belgien og Holland. Han kan alt det praktiske omkring at fremstille et sejl, og han passer perfekt ind i billedet af den komplette sejler. Han kan sejle en racer, han kan trimme, og han kan sejle de lange distancer. Og så har han den helt rigtige alder, et meget stort netværk og et super kendskab til det marked, han nu skal håndtere for os,” fortæller han.

Elvstrøm Sails hidtidige repræsentant i Holland, KPE Zeilmakerij, vil fortsat være et vigtigt sailpoint for Elvstrøm Sails, men vil fremover bliv en del af den nye struktur, som Maxim van Pelt skal sætte op for området.

content-loader
content-loader
content-loader