Gå til hoved-indhold
Bavarias nye 50 fods Cruiser tegnet af Farr, præsenteres på messen i Dusseldorf i slutningen af måneden. Foto: bavaria-yachtbau.comUdstyr
Bavarias nye 50 fods Cruiser tegnet af Farr, præsenteres på messen i Dusseldorf i slutningen af måneden. Foto: bavaria-yachtbau.com

Bavaria vælger Garmin

Det tyske værft har vraget Raymarine som elektronikleverandør til både sejl- og motorbåde..

Af katrine bertelsen |

Efter bådmessen i Düsseldorf fra d. 22. - 3. januar 2011, vil alle både fra Bavaria blive leveret med Garmin som elektronik om bord. Det tyske værft har ellers anvendt Raymarines produkter gennem mange år.

Nye autopiloter

Garmin etablerede sig på det maritime marked med enkle plottere til mindre både, men den amerikanske producent har til stadighed udviklet sortimentet og tog et stort skridt nogen år tilbage, hvor de lancerede touch-skærme på deres plottere, længe før iPhone fandt på det.

I senere tid har de også lanceret vindinstrumenter og autopiloter, de sidste til  sejlbåde. Bavaria bliver den første producent i verden, som kan tilbyde Garmin autopiloter på sejlbåde.

På bådmessen præsenteres Bavarias nye 50 fods Cruiser tegnet af Farr. Nyheden fylder hullet imellem Bavaria Cruiser 45 og Cruiser 55.

Se mere om Bavarias nye 50-fods båd: www.bavaria-yachtbau.com

Bavarias danske forhandler: www.floor.dk

Boot Düsseldorf: www.boot.de/

Kilde: seilas.no.

content-loader
content-loader
content-loader