Gå til hoved-indhold
Elvstrøm Sails Epex dug produceres i Aabenraa.Udstyr
Elvstrøm Sails Epex dug produceres i Aabenraa.

Elvstrøm Sails udvider

Elvstrøm Sails udvider antallet af forhandlere. Og så mangler de en sælger i Aabenraa.

 

Af Troels Lykke |

Elvstrøm Sails i Aabenraa kommer nu tættere på sine kunder og udvider antallet af forhandlere.

Det sker som en følge af, at Europas største sejlloft ved indgangen til det nye år oplever en markant øget interesse for vores produkter og en stigning i ordretilgangen. Det skriver Elvstrøm Sails i en pressemeddelelse.

Derfor bliver nogle af de eksisterende nordeuropæiske markeder nu udvidet, eksempelvis øger Elvstrøm Sails antallet af forhandlere med yderligere fire såkaldte SailPoints i Tyskland, så sejlloftet fremover når ud til alle de aktive sejlområder i landet. 

Salgsorganisationer i Holland, Belgien og Sverige

Andre markeder som Holland, Belgien og Sverige styrkes og udbygges ved at etablere Elvstrøm Sails salgsorganisationer.

"Fælles for alle vore forhandlere gælder, at de står i direkte forbindelse med hovedkvarteret i Aabenraa. Det sikrer en kort kommandovej fra den første kundekontakt til slæderne på det færdige sejl kan køre ind i hulkelen, fortæller Elvstrøm Sails.

En anden ting, der også ligger helt fast, er, at alle sejl fortsat produceres på Elvstrøm Sails’ sejlloft i Aabenraa, hvor alle aspekter omkring sejlproduktion så som salg, design, udvikling og produktion fortsat varetages i samme hus, lyder det fra Aabenraa.

Elvstrøm Sails har taget godt hul på det nye år og har travlt på en lang række fronter.

Stignigen i ordrer kommer primært fra udenlandske kunder, men også på det danske marked mærkes betydelig fremgang, fortæller firmaet.

Sælger søges til Aabenraa

I den sammenhæng har Elvstrøm Sails også planer om udvidelser på mandskabssiden og firmaet leder derfor i øjeblikket med lys og lygte efter intet mindre end verdens bedste sælger til et yderst attraktivt job i salgsafdelingen Aabenraa.

www.elvstromsails.com

content-loader
content-loader
content-loader