Gå til hoved-indhold
Hempel er en af de helt store spillere på banen, når det kommer til produkter til skibe.Udstyr
Hempel er en af de helt store spillere på banen, når det kommer til produkter til skibe.

Hempel hæver prisen

Hempel, en af de største leverandør af beskyttende maling til både, varsler generelle prisstigninger. Det skyldes råvareleverandørernes stigende priser samt mangel på visse råvarer og stigende udgifter til energi.

Af katrine bertelsen |

Hempel træffer continuerligt udgiftsbesparende foranstaltninger, men for at blive ved med at levere produkter og service i den samme kvalitet til kunderne i disse barske økonomiske tider, må firmaet sætte produktpriserne op. Det skriver Hempel på deres hjemmeside.

I det forløbne år er prisen på råvarer til fremstilling af maling steget betydeligt – fra 10 til 60 procent for de vigtigste råvarer som epoxy, titaniumdioxid og industrimetaller. Endvidere vil de store stigninger i råoliepriserne fortsat påvirke udgifterne til petrokemisk baserede produkter i hele branchen i negativ retning.

“Når vi ser fremad, forudser vi en fortsat inflation i råvarepriserne samt en mangel på disponible vigtige råvarer,” siger Klaus Møller, Hempels Group Vice President Marketing.

“Dette er yderst problematisk, men vi vil gå langt for at optimere vores egne processer, så vi kan blive ved med at levere maling og services i den høje kvalitet, som vores kunder forventer af os.”

www.hempel.dk

content-loader
content-loader
content-loader