Gå til hoved-indhold
Den flotte D-31 poserer på Drabant 22erens blog.Kort Nyt
Den flotte D-31 poserer på Drabant 22erens blog.

Drabant 22 priser - 13 både er tjekket

Sejler har set på 13 Drabant 22ere og sat det flot op med tre forskellige prisindikatorer. Se hvad 70er-båden koster og opdag at de er billige.

Af Troels Lykke |

Jens, Drabant 22-sejler, skriver på Drabant 22ernes blog

Oversigten omfatter 13 D22'ere med deres opgivne priser, uden hensyn til stand, udstyr osv. selv om jeg har gjort et par kommentarer.

Jeg har beregnet tre forskellige prisindikatorer. Den indikator man efter min egen overbevisning bør regne med er det korrigerede gennemsnit +/- 1 standardafvigelse.

Korrektionen består i øvrigt i at eliminere de "yderste" priser (de yderste 16,5% på hver side)*, fordi de statistisk altid vil være afvigende fra normen.

Resultatet er umiddelbart, at en gennemsnitlig D22'er med motor koster 16-25.000 kr. afhængig af stand, udstyr, særlig forhold, handelstalent, osv. osv. osv.

Alt er selvsagt ganske uden ansvar, men jeg håber at oversigten kan være til gavn og glæde :-)

Mvh. Jens, D144 Toto

Grundig reserach på Drabant 22-priser, se her

Ingen danskere når top ti-finalesejladser ved EM i Starbåd

Danskerne kæmper om æren og de 100.000 usd, der er på højkant ved EM i Starbåd på Gardasøen. Bedste danskere er Jørgen Schønherr og Jan Eli fra Køge Sejlklub. De er nummer 24 blandt de 94 Starbåde. Svenske Fredrik Lööf knækker masten. Se live fra kl. 13.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites