Gå til hoved-indhold
Tobias og Henrik i aftensol på Mallorca. Så bliver det ikke bedre.Kapsejlads
Tobias og Henrik i aftensol på Mallorca. Så bliver det ikke bedre.

Solbrændt 470er video fra Mallorca

Tobias Nørbo og Henrik Søgaard, 470-sejlere fra KDY, Rungsted, er atter på Mallorca og træne. Solen skinner og kameraet havarerede. Læs Tobias beretning og se video.

Af katrine bertelsen |

Tobias Nørbo skriver:

Så er vi her igen! Nu har vi lidt video at sende ud i æteren mens vi stadig er hernede. Vi havde håbet at kunne vise jer nogle meget fede film fra toppen af masterne, men desværre havde vi et mindre uheld, der gjorde at vi mistede et compas til 3.000 kr og fik saltvand i kameraet, så nu må I altså "nøjes" med denne video medmindre, der er nogle ude i sejlerverdenen der virkelig vil komme til at savne vores videoer og derfor vil sponsere et nyt kamera ;)

 Vi fortsætter træningen til og med søndag og har lagt rigtig godt ud siden i lørdags. I dag fik vi MANGE timer på vandet.

7 timer blev det til i let og meget springende vind. Både hvad angår styrke og retning, så halvt rundtossede og solbrændte kom vi i land kl. halv syv i aftes. Dejligt at kunne udnytte det gode sejlervejr her på Mallorca!

Næste gang gælder det vores første store styrkeprøve i år, nemlig Princess Sofia Trophy der starter i begyndelsen af april.

Håber I vil nyde vidoen!

Sejlerhilsner fra Tobias

Link til 470er "drengenes" facebookside: www.facebook.com/470.team

content-loader
content-loader
content-loader