Gå til hoved-indhold
Jeppe Bregendahl skal være træner i Tanzania. Foto: Rasmus Toft DuusKapsejlads
Jeppe Bregendahl skal være træner i Tanzania. Foto: Rasmus Toft Duus

Fyret Opti-landstræner tager til Tanzania

Tidligere landstræner for Optimistlandsholdet, Jeppe Bregendahl, tager til Tanzania. Minbaad.dk taler med ham.

Af Rasmus Antoft |

21-årige Jeppe Bregendahl fra Horsens, der til daglig bor i Odense, har valgt – efter sin fyring hos OCD – at tage til Tanzania.

Han skal bo og træne i byen Dar Es Salaam, hvor høj sol og lækkert vand er en del af dagligdagen.

Hvad er grunden til at du tager derned?

- En af grundene til, at jeg tager derned er fordi, at sejlsporten har nogen fantastiske muligheder for at opleve verden mens man tjener penge. Mange unge tager et sabbatår, hvor de sparer sammen til efterfølgende at opleve verden. Jeg gør begge dele på samme tid. Jeg benytter mig af de muligheder jeg har. Samtidig er det en fed måde at opleve verden på, og møde nye mennesker.

Fyringen hos OCD har ikke noget med mit valg at gøre, jeg var i dialog med folkene der nede før der opstod konflikt i OCD.

Hvilke både skal du så træne?

- Jeg kommer primært til at træne Optimister, Lasere og Hobiecats. Jeg kommer til at fungere som daglig træner med ca. 3 pas om dagen. Et formiddags-, middags-, og eftermiddagspas næsten hver dag. Jeg kommer til at arbejde 5-6 dage om ugen, men det afhænger meget af hvordan stævner og træningslejre ligger.

Derudover skal jeg være cheftræner for optimisterne i samme stil som i Danmark, hvor jeg er ansvarlig for deres træning samt arrangere træningslejre.

Hvordan bliver trænerforholdene

- Sejlklubben – som jeg er ansat hos – sørger for lejlighed, mobiltelefon og internet. Vandtemperaturen ligger på 25-30 grader, så det er noget anderledes end hvad vi er vant til hjemme i Danmark.

Min kontrakt løber over 8 måneder og jeg har efterfølgende mulighed for at forlænge den.

Det er i dette farvand Jeppe Bregendahl skal være træner i.

content-loader
content-loader
content-loader