Gå til hoved-indhold
Gravearbejdet i Fredericia Lystbådehavn er påbegyndt og de første nye pladser forventes at tages i brug sidst på året.Havne
Gravearbejdet i Fredericia Lystbådehavn er påbegyndt og de første nye pladser forventes at tages i brug sidst på året.

Flere bådpladser i Fredericia Lystbådehavn

Efter mange års tilløb er der nu indgået en aftale mellem Fredericia Kommune, ADP A/S (Fredericia havn) og Foreningen Fredericia Lystbådehavn (FFL) om en udvidelse af lystbådehavnen.

Af Troels Lykke |

Ifølge aftalen udvides lystbådehavnen i løbet af de næste 2 år til ca. 550 pladser samt en mindre jollehavn, som dog først forventes færdig i 2014. Det fortæller Peter Lund Lorenzen.

Den nye havn bliver indrettet med flydebroer med alle nødvendige installationer og der opføres nye servicebygninger, brændstofanlæg, kraner, m.m.

Gravearbejdet er allerede påbegyndt og de første nye pladser forventes at kunne tages i brug sidst på året 2011 og fra sæsonstart 2012.

For at komme i betragtning til en bådplads har det hidtil været et krav, at ansøgeren er medlem af en af de to lokale klubber – Fredericia Sejlklub eller Fredericia Motorbådsklub – samt at vedkommende var bosat i Fredericia kommune.

Bopælskrav fjernes

Med udbygningen af lystbådehavnen fjernes bopælskravet, således at alle fremover har mulighed for at ansøge om en plads i havnen, uanset hvorfra man kommer i landet.

Foreningen Fredericia Lystbådehavn deltager i Fredericia Boat Show 2011 med flere oplysninger, ansøgningsskemaer, osv.

Yderligere oplysninger kan findes på FFLs hjemmeside www.fflfredericia.dk , hvor der er mulighed for at læse om pladsstørrelser, priser, m.m. 

content-loader
content-loader
content-loader