Gå til hoved-indhold
Også kano- og kajaksejlere kan have glæde af lidt lys i mørket. Foto: palby.dkUdstyr
Også kano- og kajaksejlere kan have glæde af lidt lys i mørket. Foto: palby.dk

Flytbare batteridrevne lanterner

Både under syv meter, skal ikke føre navigationslys. Små lanterner fra norske NaviSafe kører på batterier og sættes fast med magneter. Perfekt til natsejlads i den lille båd.

Af katrine bertelsen |

Selv om både under syv meters længde, ikke skal føre lanterner, er det under en natsejlads meget rart at gøre opmærksom på, at her er jeg.

De små lanterner fra norske NaviSafe fås i forskellige varianter, med mange forskellige monteringsbeslag. En der kan fungere som ankerlanterne, en lampe til montering på armen og en med tre farver. Lanternerne måler kun 68 mm i diameter.

Lanternerne er 100% vandtætte og kører på almindelige batterier, og monteres på et magnetisk beslag. Magnetmonteringen gør, at den kan monteres næsten overalt

Navilight 360 er en ankerlanterne med 16 LED-pærer. Den kan endvidere fungere som nødblink i forskellige hastigheder. Lanternen lyser  360˚ rundt. Leveres med standard magnetbeslag og passer til alle Navisafe beslag.

Navilight 3 color har mange funktioner og er optimal til rigtigt mange både. Den kan fungere som en tre-farvet lanterne, agterlanterne, styrbord/bagbord, styrbord eller bagbord lanterne. Ialt 5 forskellige funktioner. Leveres med standard magnetbeslag og passer til alle Navisafe beslag.

Navilight sport kan bruges som nødlys eller mand-over-bord markering. Den kan flyde og LED-pærerne lyser vandret og ikke op i luften. Lyser konstant, eller med blink. Desuden kan den lyse svagt eller stærkt, alt efter behov. Lanternen leveres med armbånd til montering på overarmen.

Priseksempel:
Navilight 3 color: 
579 kr
Teleskopstang med vipe-beslag: 329 kr

Tekniske specifikationer for Navilight-lanterner:

  • 16 ultra-stærke LED-lys
  • Batteritid: Konstant lys: 24 timer med alle lys tændt
  • Batteri: 3 stk AAA (normale batterier)
  • Størrelse lanterne: Diameter 68 mm
  • Størrelse magnetbeslag: Diameter 58 mm

Lanternerne kan ses på Palby Marines stand på Både I Bella.

Læs mere på: www.palby.dk

content-loader
content-loader
content-loader