minbaad.dk
lørdag 21. april

Vejret var ikke det bedste, men arrangementet var en succes. Foto:CMID

Katamaran som turbåd

Samtidig med, at 28 sportskatamaraner susede rundt i Gamborg Fjord ved Middelfart, holdt Danske Flerskrogssejlere og Tur-katamaransejlere i Danmark åbent hus samme sted.

Tur | 21-06-2011 13:04 | Af  katrine bertelsen

Danske Flerskrogssejlere (DF) og Tur-katamaransejlere i Danmark (CMID) holdt i weekenden "Prøv en Flerskrogsbåd", og tre turcatamaraner sejlede fra Middelfart med folk, som ville prøve en tur-flerskrogsbåd.

Lars Oudrup, formand for CMID skriver til minbaad.dk:

- Arrangementet ”Kom og prøv en flerskrogsbåd” blev en succes, hvor der bl. a. var tre catamaraner, som sejlede med fra Middelfart. Mads Holst med Sirocco 26 PUSSER, Lars og Lise med Lagoon 380 HAVHUNDEN, og Anja og Kent var sejlet halvvejs rundt om Fyn for at være med i deres NJORD.

- Det blev særligt vellykket, fordi vi havde Hobier og A-Cats at se på. Alle som var med ude fik mere smag på store katamaraner som turbåde.

- At det var lidt regnfuldt – som i en normal dansk sommer, viser kun catamaranens gode egenskaber til sådant vejr.

- Mange tror flerskrogssejlads kun er fart og våd sejlads, men det er også den stille og rolige komfortable sejlads med plads til hele familien. Hvor båden ligger plant og ungerne leger, og hvor man kan sejle helt tæt ind til land og bade.

- Vejret var ikke det allerbedste, men så kunne vi jo vise at turcatamaraner med stor salon klarer den slags  vejr bedst af alle sejlbåde.

- Vi har fået tilbagemelding fra det par, som var med på HAVHUNDEN, at de nu seriøst kigger efter en Lagoon 380.

- Vi vil helt sikre på at gentage arrangementet.

Du kan læse mere om tursejlads i katamaraner på:

www.cmid.dk

www.multihulls.dk

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET