Gå til hoved-indhold
Pia og Johnny Haahr købte deres tredje Marex en Marex 350 Cabriolet cruiser.Kort Nyt
Pia og Johnny Haahr købte deres tredje Marex en Marex 350 Cabriolet cruiser.

Reese ønsker fodslag i bådbranchen

Henrik Reese peger på at Bella Center er det optimale sted at have udstilling i Danmark, men to indendørs udstillinger om året er også for meget. Interview.

Af Troels Lykke |

Henrik Reese, er det en succes at Både i Bella bliver der hvert år, trods Fredericia   fortsætter med at udstille hvert andet?

"Jeg syntes at Bella bør være der hvert år på grund af at Bellas haller, logistik, parkering og placering er betydelig mere velegnet til bådudstilling end Fredericias og så det vigtigst  er, at hvis alle i den danske bådbranche ønsker at udstille, så kan Fredericia slet ikke huse os uden at nogle skal udstille i telthaller og det er ikke optimalt, når vi har et Bella Center, som uden problemer kan huse os alle."

Vil du uddybe din holdning?

"Jeg ville have kunne besvare dit spørgsmål 100% hvis ikke flere af Danboats medlemmer ikke havde valgt, at gå imod det som Danboat havde fået mandat til under en medlems afstemning, nemlig kun at udstille i Bella i 2011, men som bekendt skete det ikke og det er virkelig helt skørt at holde to indendørs udstillinger i Danmark om året..."Vanvittig" for at blive i det maritime sprog."

Fodslag, tak

"Når det så er sagt..så mener jeg at det er meget vigtig at tage emnet op igen i Danboat og så få fodslag, som vi kan holde sammen om, selv om det skulle betyde at det er størst stemning for at skifte udstillingen imellem Bella og Fredericia igen,  eller om vi kun skal have en indendørs bådudstilling hvert anden år, som økonomien i de danske bådforretninger har bedst af." siger Henrik Reese fra Reese Marin, der forhandler Dehler, Marex, Targa og Grand Soleil.

Solgte både i Bella Center

Selv mødte han glade købere i Bella. For det var tredje gang, at Pia og Johnny Haahr købte en Marex motorbåd.

"På sidste dagen ankom Pia og Johnny og besøgte Reese Marins Marex stand i Bella. De medbragte et båd navn " Gyldenkål" som de placerede på Marex 350 Cabriolet Cruiser og sagde så er det vores," siger Henrik Reese fra Aabenraa.

Deltag også i afstemning om emnet. Du kan stemme længere nede ad siden på minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader