Gå til hoved-indhold
Skovshoved-sejlerne Christina Refn, Susanne Boidin og Lotte Meldgaard i Miami.Kapsejlads
Skovshoved-sejlerne Christina Refn, Susanne Boidin og Lotte Meldgaard i Miami.

Skuffende 11. plads til Meldgaard i Miami

Team Meldgaard holdte i Miamis solskin OL-landsholdets tradition, fra 2010, om at holde sig langt væk fra top tre til world cup stævnerne.

Af Troels Lykke |

Team Meldgaard skrive på www.matchraceteam.dk:

Vi skulle i dag sejle de sidste to sejladser i repecharge gruppen for at se, om vi kunne tilkæmpe os en af de to pladser i kvartfinalerne.

Første sejlads var imod Groeneweld NED. Vi fik en god start og sejlede godt og tæt på første runde af banen. Men andet opkryds blev lidt sammenbidt og på lænseren lå vi helt tæt.

Vi lå på sidste lænser i en god position til at køre den stille og roligt i mål. Men så kom en lille vinddrejning og den smarte strategi var pludselig ikke længere så smart. Vi tabte med omkring sølle 20 cm…

Sidste sejlads var imod Concalves POR. Og her blev det endelig den slags sejlads, som forholdene indbød til.

Forrygenede start

Vi lavede en forrygende start, hvor vi tvang det andet hold på den forkerte side af dommerbåden i startøjeblikket, og vi kunne selv sejle solo sejlads med en god føring, vi øgede en smule undervejs.

Men scoren 2-3 var desværre ikke nok til at sende os videre til næste runde. Vi slutter stævnet på en 11. plads som 9. bedste nation og skal ikke sejle mere i denne omgang.

Skuffet, selvfølgelig


Skuffelsen er der selvfølgelig, men det vi kom herover for, har vi til fulde opnået. Vi har leveret en rimelig god indsats, og vi er blevet yderst bevidste om, hvor vi ligger i forhold til den absolutte elite netop nu.

Derudover har vi fået klarhed over, hvad vi skal målrette vores træning imod i de kommende måneder.

Vi har haft et fantastisk samarbejde med det tyske hold og deres træner på både land og vand igennem disse tre uger.

Nu har vi en dag fri i morgen og så skal der kigges på finalerne på lørdag inden hjemrejsen til frost-Danmark starter søndag morgen, skriver Team Meldgaard.

content-loader
content-loader
content-loader