Gå til hoved-indhold
Jacob Frost arbejder på trimaranen i FaaborgKapsejlads
Jacob Frost arbejder på trimaranen i Faaborg.

Carbon3 søger sejler til web-kommunikation

Team Carbon3 vil nu sikre holdets kommunikation på tværs af platforme som, skrevne medier, web, twitter og facebook.

 

Af Troels Lykke |

Team Carbon3 – som netop nu forbereder sig til første sæson med den Nigel Irens designede supertrimaran, har høje ambitioner på alle områder.

Både preformance på vandet og på land overfor sejlere med medier, fans og samarbejdspartnere.

Og holdet søger derfor nu en web-kommunikationsansvarlig til at sikre holdets kommunikation på tværs af alle tilgængelige platforme som, skrevne medier, web, Twitter og Facebook.

Team Carbon3's projektmedindehaver Jonas Pedersen,forkarer:

"Vi vil gerne følge op på interessen for vores projekt og håber på denne måde at kunne finde et ungt menneske med lyst og forstand på de digitale medier, som kunne tænke sig at blive en del af Carbon3 truppen.

Og som gennem sin interesse for sejlsport og digitale medier kan hjælpe os med at sikre vores tilstedeværelse og opdateringer på vores hjemmeside, ligesom Facebook og Twitter har vores fokus."

Ingen løn men oplevelser

"Vi kan ikke tilbyde løn for arbejdet, men håber at kunne honorere arbejdet med mange fantastiske sejloplevelser sammen med trimaranen Carbon3 og holdet bag," siger Jonas Pedersen.

Hos Team Carbon3 har man ikke lagt sig fast på profilen på personen, men tænker at en jollesejlende grafiker elev eller andre med professionelle kompetencer på området kunne passe ind i holdet på denne plads.

Carbon3 kan allerede findes på www.carbon3.dk og interesserede sponsere til holdet kan finde uddybende information om dette på www.normik.dk/carbon3.

content-loader
content-loader
content-loader