Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Foto: Mick Anderson for Dansk Sejlunion

Assistent til OL-sportschefen søges

Vil du være med til at skabe rammerne for, at Danmark vinder medaljer i olympisk sejlsport? Så er jobbet som assistent for sportschefen måske noget for dig! Thomas Jacobsen søger ny person.

Af Troels Lykke |

Dansk Sejlunion er inde i en omorganisering af elitearbejdet, hvor den kommende assistent sammen med Dansk Sejlunions sportschef og resten af staben omkring Sejlerlandsholdet være med til at skabe de bedste betingelser for både de bedste olympiske sejlere og fremtidens sejlsports-stjerner.

Det skriver Sejlunionen på deres hjemmeside.

Arbejdsopgaverne i den nyoprettede stilling spænder vidt og stiller krav til både alsidighed, omstillingsparathed og viden om sejlsport.

I det daglige fungerer assistenten som sportschefens stedfortræder, hvilket udover sportslig sparring også i vid udstrækning handler om at være ansvarlig for centrale administrative opgaver som udarbejdelse af kontrakter, ansøgninger og den løbende registrering og dokumentering af resultater og aktiviteter.

Du er godt rustet til jobbet, hvis:

•Du har kendskab til elitesejlsport. Enten fra din egen tid som aktiv sejler eller har haft tæt kontakt med aktive sejlere på olympisk niveau eller internationalt topniveau.

•Du kan sikre til en effektiv økonomistyring, herunder kontering, kvalitetssikring og rapportering til Team Danmark.

•Det falder dig naturligt at holde styr på mange kalendere, stå for mødekoordinering, referatskrivning og lignende opgaver.

•Du har gode kommunikationsevner og kan varetage korrespondancen med sejlere, trænere, klubber, specialister, kraftcentre, Team Danmark, Danmarks Olympiske Komité, sponsorer, etc.

•Du skriver et fejlfrit dansk og samtidig mestrer engelsk både på skrift og tale, således at du kan varetage den løbende kommunikation med internationale samarbejdspartnere.

•Du er fleksibel og kan opretholde et højt serviceniveau, selvom du skal holde mange bolde i luften på samme tid.

Vi tilbyder:

•Spændende udfordringer i en stilling, som du selv skal være med til at påvirke og udvikle.

•Et arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med nogle af landets bedste sejlere og en masse andre mennesker, der virkelig brænder for deres arbejde.

•Attraktive ansættelsesvilkår med firma-pensionsordning.
Det daglige arbejdssted bliver Dansk Sejlunions sekretariat i Brøndby.

Ansøgningen sendes elektronisk til  thomas@sejlsport.dk senest den 14. februar 2011. Forventet jobstart er den 1. april 2011. Vi er dog villige til at vente på den rigtige kandidat, skriver Thomas Jacobsen.

content-loader
content-loader
content-loader