Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Tuco på vej ind i offshore sektor

Tuco Marine ApS har gennem den seneste række af projekter til den kommercielle skibsfart mødt stor interesse for virksomhedens produkter i kompositmaterialer.

Af Troels Lykke |

Speciel for offshore branchen, er den fælles brug af prækvalificeringssystemet Achilles JQS, hvorfor Tuco Marine har mødt opfordringer fra sektoren til at søge kvalificering gennem dette system, skriver Maritime Danmark.

Achilles JQS har derfor modtaget Tuco Marines ansøgning om certificering og prækvalifikation til olie- og gassektoren gennem Achilles JQS systemet, som nu er tilendebragt med den endelige certificering og prækvalifikation, har stået på de seneste måneder.

”I og med at virksomheden nu har kvalificeret sig gennem Achilles JQS, bliver virksomheden samtidigt prækvalificeret som leverandør til Energinet.dk, DONG Energy, Noreco, Hess, StatoilHydro og Shell samt en række andre olie- og gasselskaber i Danmark og Norge. En prækvalifikation, vi som virksomhed forventer, åbner helt nye markedsmuligheder for os”, siger direktør Jonas Pedersen, Tuco Marine.

Det er såvel Sub-sea, altså under havoverfladen, der er et ønske om at anvende flere af den type korrosionsbestandige materialer, som Tuco mestrer, men også over vandet på strukturer og fartøjer bliver vægt og korrosion et større og større tema.

Alt i alt en udvikling som Tuco følger nøje, og som vi med denne certificering nu har forbedrede muligheder for at byde ind på, fortæller Tuco Marine.

Kilde: Tuco Marine ApS

content-loader
content-loader
content-loader