Gå til hoved-indhold
Vejret har drillet i Australien, med regn og storm. Foto: Christophe FavreauKapsejlads
Vejret har drillet i Australien, med regn og storm. Foto: Christophe Favreau

505 VM i tropisk regnvejr i Australien

Henrik Buhl, 505-sejler skriver lidt om problemerne for de danske besætninger til VM i tropisk regnvejr på Hamilton Island, Queensland, Australien. Se hårdtvejrs video.

Af katrine bertelsen |

Henrik Buhl skriver til minbaad.dk:

Efter tre dage på stranden i regn og storm – sejlede vi i dag 2 sejladser, så nu er vi oppe på 4. Det er meget vanskelige forhold, men det skal nu ikke være en dårlig undskyldning for de manglende danske resultater.

Jan Saugmann og Morten Ramsbæk (DEN 8964) kæmper med at få deres nye dobbeltstagesystem til at spille – det går tydeligvis ud over rytmen, for den ellers altid meget stabile topbesætning.

Vi - Nikolaj og Henrik (DEN 8958) - har samme udfordringer og har svært ved at få båden til at sejle. Vi måtte udgå af første sejlads pga spilerproblemer og vi nåede ikke starten i tredje sejlads da vi var uheldige at smide proppen til fortanken i vandet lige før afgang….

Nu skal vi gi’ den gas i de resterende 4 sejladser (hvis vi ikke når 4 sejladser mere er vi færdige) -  målet er en top 25, men det kan blive meget svært som vi sejler pt.

Følg VM på den super fede hjemmeside, hvor I kan finde video, tracking, resultater og meget mere.

http://www.505sapworldchampionship2011.com/

Efter fire sejladser fører Wolfgang Hunger og Julien Kleiner med 5 point. På en 14. plads finder man Jan Saugmann og Morten Ramsbæk med 42 point og nede på en 52. plads ligger Nikolej og Henrik Buhl med 142 point.

content-loader
content-loader
content-loader