Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
En læser på minbaad.dk advarede fornylig om vild sejlads i Københavns Havn, hvor der ikke var politi tilstede. Nu gik det galt.

Drønede ind i betonpille - slynget ud af båd der synker

En 36-årig mand og hans 26-årige kæreste er bragt til Rigshospitalets Traumecenter, efter at de tirsdag aften sejlede ind i en betonpille ved Langebro i Københavns Havn.

Af Troels Lykke |

- De sejler raskt til i havnen i en et ton tung motorbåd med en motor på 100 hestekræfter, fortæller vagtchef ved Københavns Politi, John Hansen til ritzau, skriver eb.dk, der var på stedet og tog billeder af båden.

På et tidspunkt sejler de ind i en betonpille, der står ud for havnebadet.

- Ved påsejlingen bliver manden slynget ud af båden, og mens kvinden er ved at finde en redningskrans frem til ham, synker båden, så hun selv bliver nødt til at springe fra borde, siger vagtchefen ti.

Flere andre både i havnen kom dem til undsætning og fik reddet parret i land. Kvinden slap uskadt fra ulykken, men den 36-årige mand kom slemt til skade.

Hovedpulsåre næsten ødelagt

Hans hovedpulsåre blev næsten revet over, og han brækkede alle sine ribben. Desuden fik han en revne på leveren. Ifølge politiet var manden i første omgang i livsfare efter ulykken, men hans tilstand er onsdag morgen stabil.

Politiet ved endnu ikke, hvordan manden har pådraget sig de voldsomme skader.

Bjærgningsmandskab skal nu fiske båden, hvis spids stikker op over vandoverfladen, op.

Samtidig har politiet begæret, at der tages en blodprøve på manden, som mistænkes for at være påvirket af spiritus.

Kilde: Jp.dk og eb.dk

content-loader
content-loader
content-loader