Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Der kan sejles i DS 37 i Skovshoved. Foto: Dan Ljungsvik

Fælles VIP-center skal give bedre afkast

De to store Øresundsklubber KDY og Skovshoved Sejlklub skaber nu VIP-sejladser med et nyt fælles VIP-center.

Af Troels Lykke |

Kongelig Dansk Yachtclub og Skovshoved Sejlklub har gennem de seneste år haft et tæt og positivt samarbejde omkring Kraftcenter Øst, i samarbejde med Hellerup Sejlklub og dette samarbejde vil klubberne gerne udvide på flere områder.

Fælles VIP

Næste skridt på vejen er en sammenlægning af VIP-sejladserne i KDY og SKS i et fælles VIP-center. Dette sker for at sikre større fleksibilitet, så kunderne kan afholde større arrangementer og vi kan tilbyde flere arrangementer samtidig. 

Det fortæller Flemming Ipsen, formand for KDY og Ulrik Haumann, formand for SKS.

Ambitionen er at kunne tilbyde Danmarks mest attraktive oplevelser for virksomheder, der ønsker en god oplevelse på vandet sammen med kunder og/eller ansatte.

Fire bådtyper til VIP

VIP-centeret råder fremover over DS-37er, Matcher 28, J-80 og Farr 40, lyder det fra de to sejlklubber.

Det fælles VIP-center har endnu ikke fået et navn, men det vil ikke vare længe før det er på plads.

Målet er et bedre afkast

Det har fra starten været målet i forhandlingerne, at begge klubber får et bedre afkast fra de kommercielle aktiviteter end i dag, så der bliver flere penge til at afholde medlemsaktiviteter for i de to klubber.

Centeret vil blive styret af en lille gruppe bestående af et bestyrelsesmedlem fra hver klub, og vil i det daglige varetages af sælger og VIP-centerleder Christian Nylykke, Peter Gylden som eventafholder og Nicolai Dyrup Pedersen som bådsmand.

Samarbejdet har virkning fra 1. maj. 

content-loader
content-loader
content-loader