Gå til hoved-indhold
Bo Ebsen, tv., med Martin Rasmussen, ejer af ShipShape.Kort Nyt
Bo Ebsen, tv., med Martin Rasmussen, ejer af ShipShape.

Fra Claus V til ShipShape i Rungsted

Claus V-ansatte blev fyret da københavner-butikken lukkede efter den druknede. Nu er Bo Ebsen hyret i ShipShape. Og tidligere Claus V-ejer Tim Refsgaard er hos Engholm.

Af Troels Lykke |

Branchenyt. I flere uger ku ingen få fat i Claus V's ejer, Tim Refsgaard, men ifølge flere uafhængige kilder, skulle han nu være hos Engholm. Det sker efter at Claus V druknede i sidste års gigantiske regnskyl.

Og der kommer dermed ikke lige nogen ny Claus V i København, en 105 år gammel butik, der ellers havde mange tusinde maritime varenumre. 

Et bekræftet rygte lyder dog på, at en mindre forhandler starter op i år i København, hvornår ved vi ikke.

Fra Claus V til ShipShape

En af medarbejderne fra det tidligere Claus V er den 36-årige Ballade-sejler fra Hellerup, Bo Ebsen, der nu fortæller til minbaad.dk, at han er rykket til ShipShape i Rungsted, hvor han fungerer som butiksassistent.

- Det er dejligt at være tilbage i branchen og vi har kunder der før handlede i Claus V i København, men som godt vil bruge 20 minutter på at køre nordpå, siger Bo Ebsen.

Garmin center

Han fortæller om ShipShapes satsning de kommende uger:

- Vi er jo blevet et Garmin center og ellers satser vi på tilbud på International og Hempel-produkter. Lige nu kan vi godt mærke at det er koldt udenfor og derfor er der færre kunder på havnen, men der er stadig folk i butikken, ikke mindst dem som får sat deres både i vandet lige nu af ShipShape.

ShipShape er kendt for at have åbent året rundt og i alle påskedage er der også åbent i firmaet, der drives af Martin Rasmussen, der har seks ansatte.

content-loader
content-loader
content-loader