Gå til hoved-indhold
Nu skal der endelig sejles på fredag i Kerteminde i Classic Fyn Rundt. Det ligner rekordvejr. Arkivfoto: Troels LykkeKapsejlads
Nu skal der endelig sejles på fredag i Kerteminde i Classic Fyn Rundt. Det ligner rekordvejr. Arkivfoto: Troels Lykke

120 både Fyn Rundt - 23 færre end i 2011

Trods den chokerende aflysning af Palby Fyn Cup, ser det ikke ud til at der kommer sultne mandskaber fra den aflyste sejlads. Der loves 7-10 m/sek.

Af Troels Lykke |

Udfor Kerteminde sejles på fredag Classic Fyn Rundt. Starten går klokken 9.30 med turbådene og minbaad.dk er på startlinjen.

Sidste år sejlede 143 både med, men i år er antallet faldet ned på 120 både, men stadig er der spændende både med i sejladsen.

- Vi følger tendensen med færre og færre både ved kapsejladserne, som også var set i Palby Fyn Cup, men vi har ikke fået ekstra både fra den aflyste sejlads i Bogense, ser det ud til, siger Morten Grove.

Carbon3 kommer først rundt

Carbon3 fra Faaborg forventes at sejle rundt på omkring Fyn på ti timer, hvis der kommer en stabil vind på omkring 7-10 m/sek., som meteorologerne har lovet. 

Stævnet er nu blevet kendt for at man har et løb, hvor kun to personer sejler på båden. Der forventes omkring 20 doublehand-sejlere ud af i alt 120 både.

Stævneleder Morten Grove fra Kerteminde: 

- Vi er 45 personer fra Kerteminde Sejlklub, som vil sørge for at det bliver en god sejlads, og vi aflyser ikke fordi der ikke kommer så meget vind i weekenden. En af de mere spektakulære både er en Mini Transat 6.5 meter båd fra Egå. Det er en båd jeg syntes er ret spændende.

Sejladsen følges på www.c-f-r.dk.

content-loader
content-loader
content-loader