Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Elvstrøm Sails i Aabenraa. Foto: Mick Anderson/sailingpix.dk

Åbent hus i dag hos Elvstrøm Sails med sejltrim og tilbud

Produktionen vil køre hos Elvstrøm Sails i Aabenraa, lørdag den 6. oktober og du kan blive klogere på rigtrim og få tilbud på sejl.

Af Troels Lykke |

Går du og drømmer om at få det optimale ud af dine sejl?

Så har du mulighed for at høre meget mere om, hvordan det rent faktisk lader sig gøre, når Elvstrøm Sails holder  åbent hus  lørdag den 6. oktober 2012 mellem klokken 10 og 15.

Her vil William Friis-Møller, skipper på Carbon3, holde foredrag om sejl- og rigtrim.

Elvstrøm Sails lægger dermed op til et eksklusivt arrangement for den fartinteresserede sejler, der ved samme lejlighed også får mulighed for at se vores topmoderne produktionsfaciliteter.

Det fortæller Elvstrøm Sails i Aabenraa fortæller til pressen. Sejlloftet fortæller videre:

Prodkutionen kører

Produktionen vil være kørende denne dag, og vores gæster får dermed også en enestående mulighed for at et kig ”ind bag murene” og for at se, hvordan nogle af de mest innovative laminatsejl i moderne sejlproduktion i dag, EPEX, produceres.

Europas største sejlloft – Elvstrøm Sails – adskiller sig fra andre sejllofter ved at have alle kompetencer samlet på et sted. Så uanset om en henvendelse drejer sig om design, økonomi, forsendelse, salg, udvikling eller produktion er der aldrig langt til rette medarbejder.

På den måde garanteres man som kunde hos Elvstrøm Sails altid en personlig service og hurtig levering. Og lørdag den 6. oktober 2012 vises hele det moderne sejlloft frem.

Vinteropbevaring og reducerede sejlpriser

Hos Elvstrøm Sails tilbyder vi vinteropbevaring af kundernes sejl. Dette og meget mere vil der være yderligere informationer om på selve dagen, ligesom der også vil være mulighed for at købe sejl til reducerede og attraktive priser, heri blandt  demo-sejl, som er sejl, der enten aldrig har været brugt, eller kun har været brugt få gange f.eks. i forbindelse med en demonstrationssejlads.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og tag bare din familie eller vennerne fra klubben med. I finder os let, vi bor lige ved motorvejen, afkørsel 70 på adressen:

Paul Elvstrøms Vej 4
6200 Aabenraa

content-loader
content-loader
content-loader