Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Køstner om havsejlads: Vi sejlede bedre

Danskerne fighter stadig i Extreme Sailing Series i Portugal. Se dem live i dag.

Af Troels Lykke |

Andendagen af Extreme Sailing Series fjerde afdeling i Porto var delt op i to. Først blev der sejlet to timer ”open-water” og fra sidst på eftermiddagen gik det løs med kapsejlads på Douro floden i hjertet af Porto.

Det var første gang SAP Extreme Sailing Team skulle prøve kræfter med sejlads på et så snævert område og det var en stor oplevelse.

Rasmus Køstner:

”Vi sejlede bedre i dag hvilket resultaterne også viser. Det blev bl.a. til en sejr i tiende sejlads og derudover fik teamet et par fjerdepladser. Vi har dog stadig meget at lære og især dagens stadium sejladser var vanskelige.”

Lørdagen byder udelukkende på sejlads på den snævre Douro flod og man regner med at gennemføre op til 10 sejladser fra kl. 16.45.

Vi skal analysere

Jes Gram Hansen:

”Vi skal analysere på dagens sejladser og se om vi kan løfte vores niveau. The Wave sejlede utroligt flot i dagens sejladser og viste at det ikke er tilfældigt hvem der vinder”.

The Wave, styret af Leigh McMillan, fik seks førstepladser i fredagens sejladser og fører overlegent før de sidste to dage i Porto.

The Wave har 111 point efter 17 sejladser, mens SAP Extreme har 50 på ottende og sidste pladsen.

Afstanden op til de foranliggende er dog mindsket markant efter fredagens sejladser, og den udvikling skulle gerne fortsætte.

Resultaterne kan ses på: www.extremesailingseries.com/results#
Sejladserne kan følges live fra kl. 16.45 (lokal Porto tid) på: www.extremesailingseries.com/

SAP Extreme Sailing Team kan endvidere følges på deres Facebook side: www.facebook.com/SapExtremeSailingTeam

content-loader
content-loader
content-loader