Gå til hoved-indhold
Stig Westergaard er tidligere verdensmester i Soling og Finnjolle. Her ses han på den russiske Kosatka under Volvo Ocean Race. Foto: Rick TomlinsonUdstyr
Nu rykker forretningen på w3.dk
Udstyr
Stig Westergaard er tidligere verdensmester i Soling og Finnjolle.

Westergaard lukker butik med 50 procents rabat

Stig og Bjørn Westergaard lukker 16. juni, efter mange år, deres maritime butik, W3, på Vordingborggade 93 i København. Fremover sælger brødrene sejlertøj på webshoppen w3.dk

Af Troels Lykke |

En æra på Østerbro slutter med stort ophørsudsalg i butikken W3.

Prof-sejler og butiksejer Stig Westergaard siger til minbaad.dk:

- Det er med vemod, men efter Claus V lukkede har vi kunne mærke faldende besøgstal i området. Så fremover vil vi kun sælge Aigle sejlertøj via vor webshop. At lukke butikken vil give os bedre mulighed for at fokusere på webshoppen og dermed bedre at kunne levere Aigle superprodukter til hele landet."

Halv pris frem til 16. juni

Butikken lukker den 16 juni - frem til da vil butikken og på nettet yde 50% på alle ikke nedsatte varer. I samme periode vil brødrene også på nettet give lukninngsrabat, derefter vil netpriserne blive normalle igen. 

- Så det er nu hvis du vil f.eks vil kunne fejre endnu en våd sejlerweekend dejlig tør i et nyt sæt sejlertøj - og det til super gunstige priser.
F.eks et Ocean havsejlersæt, med 30.000 mm vandtæthed til under 3.000 kr., siger Stig Westergaard.

Butikken er åben lørdag 9. og 16. juni fra 9.00 til 14.00. derefter er det på kun på nettet du finder Aigle's gennemtestede sejlertøj, fortæller Stig.

content-loader
content-loader
content-loader