Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jens Als Andersen var tæt på medal race. Foto: IFDS

Als Andersen sluttede på 11. plads i 2.4 mR - TV-interview

- Jeg bliver aldrig glad for en 11. plads, siger Holbæk-sejleren. Men sådan sluttede 2.4 mR-sejleren ved de Paralympiske Lege. Se tv-indslag.

Af Troels Lykke |

Sejleren Jens Als Andersen fra Holbæk nåede ikke at komme i konkurrence i dag, da 11. og sidste sejlads på den paralympiske bane ud for Weymouth i 2.4mR-klassen måtte aflyses på grund af manglende vind.

Dermed slutter Jens Als Andersen på den 11. plads, som han lå på efter næstsidste konkurrence i går, fortæller Dansk Sejlunion.

- Inden vi startede hernede havde jeg satset på en placering i midten af feltet, men jeg må erkende, at konkurrencen er skærpet betydeligt. Det har været nogle meget tætte og spændende sejladser. Jeg bliver som sådan aldrig glad for en 11. plads, men resultatet er fair og en naturlig konsekvens af udviklingen i sporten. Nu glæder jeg mig til at komme til London og opleve PL med de andre danskere, sagde Jens Als Andersen umiddelbart efter aflysningen af den sidste sejlads.

Han tilføjer, at han gerne ville have sejlet i dag, men at det formentlig ikke havde betydet noget for hans samlede resultat.
 

content-loader
content-loader
content-loader