Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Råhygge i Middelfart.

Mænd ingen adgang! - Kvinde-dag i Middelfart

I Middelfart var der forleden Match Racing Denmark Woman med feminin lokaleudsmykning, sponsorerede goodiebags og kvinde-præmier.

Af Troels Lykke |

Kvinder fra hele landet dystede om æren af at kunne kalde sig vinderhold - på en dag, hvor kommunikation, samarbejde, personlig gennemslagskraft og evnen til at vælge sin rolle med omhu var i fokus.

Mænd ingen adgang! Så nemt er det, når Match Racing Denmark i Middelfart åbner dørene for deltagere til deres kvindeevent “Woman”, hvor kvinder fra hele landet dyster mod hinanden i kapsejladser i matchrace-både.

Gennem årene hørte medarbejderne hos Match Racing Denmark igen og igen kvinder sige, at det kunne være dejligt med et særskilt kvinde-matchrace-arrangement.

- Ikke fordi det ikke er sjovt at "lege med drengene", men fordi der tit går testosteron i den, når der er mange mænd til stede, siger Charlotte Pedersen fra Match Racing Denmark.

Så det valgte Match Racing Denmark at tage konsekvensen af og designe et arrangement lige efter kvindernes smag.

Selve sejladserne afvikles på præcis samme måde, som de altid bliver, men derudover bliver der gjort et stort nummer ud af, at kvinderne skal føle sig særligt godt taget af med feminin lokaleudsmykning, sponsorerede goodiebags og præmier med indhold, der tiltaler målgruppen.

Vinden, der forsvandt ... og kom igen
Sidste torsdag lagde formiddagsholdene ud med lidt vind, som desværre løjede så meget af, at det blev svært at sejle.

Afgørelsen om hvilket hold, der var vinder af sejladserne, blev således truffet ud fra, hvordan holdene rundede topmærket, inden vinden forsvandt.

Eftermiddagssejladserne kunne byde på mere vind, og det lykkedes således at få gennemført hele tre sejladser efter træningssejladsen.

Ud over at kåre de tre bedste hold både formiddag og eftermiddag, blev der uddelt en Fighterpris og en Good Spirit-pris til to kvinder både formiddag og eftermiddag.

Hvem vil du være i dag?
Efter en fælles frokost blev alle deltagende kvinder underholdt af Marianne Johnsen med foredraget "Hvem vil du være i dag?".

Foredraget havde fokus på hvilke roller, vi kan vælge at møde dagen og livet med - og hvad vi får ud af at vælge en rolle frem for en anden. Lige fra Offer-Olga og Bitre Bente til Powerfulde Pia.

Fra foredragets pointe om, at vi selv vælger, hvordan vi møder livet og de udfordringer, det byder på, kunne der trækkes paralleller til arbejdet om bord på en matchracebåd.

- Her er netop forståelsen af og fokus på roller en vigtig ingrediens, der rummer stor potentiel lærdom for deltagerne, forklarer Charlotte Pedersen.

content-loader
content-loader
content-loader