Gå til hoved-indhold
Måske kommer der et foredrag om master. Her ses en X-65 mast.Kort Nyt
Måske kommer der et foredrag om master. Her ses en X-65 mast.

Ny foredragsportal for lystsejlere

Sejlere med smag for foredrag om bådstof får i dag en portal: www.baadforedrag.dk. Tidligere journalist på minbaad.dk, Morten Terf Andersen, står bag.

 

Af Troels Lykke |

Visionen med baadforedrag.dk er at samle mindst 100 foredrag indenfor en lang række kategorier. 

Med sit varierede udvalg vil portalen henvende sig til såvel sejlklubber, bådelaug og havne som til andre maritimt interesserede organisationer og foreninger.

”Ideen er at samle faglige foredrag fra erhverv, organisationer og andre leverandører til lystsejlere. Fokus er på det faglige - og ikke på, om foredragsholderen enten er kendis eller kapsejler. Der er en knowhow i den danske bådbranche, som langt flere bør kunne få gavn af”, siger initiativtager Morten Terf Andersen, der selv er sejler i København og tidligere journalist på minbaad.dk.

Mange ønsker tips

Morten Terf Andersen ønsker at sikre nye ansigter og tips.

”Som lystsejler oplever jeg, at foredragskulturen for os er i risiko for at gå ned. Der mangler nye ansigter og indfaldsvinkler. Jeg kender selv en masse vidende bådfolk og vil også gerne tippes med friske forslag til leverandører og foredragsholdere. På mange områder har vi en sund foredragskultur i Danmark - og den skal vi værne om”.

Nyttig viden til hverdagsbrug i båden

”Visionen er at berige lystsejlerne med nyttig viden, som kan omsættes til hverdagsbrug i båden. I den sammenhæng er foredraget en unik måde at udveksle informationer på ansigt til ansigt. Vi lystsejlere giver af vores tid og opmærksomhed, som er guld værd for leverandørerne. Og leverandørerne deler ud af deres ekspertise og erfaringer. Alt sammen i lystsejlernes eget miljø, hvor ordet er mere afslappet og frit end eksempelvis på de lidt mere aggressive og salgsprægede messer”.

Leverandører får fat i kernepublikum

”Både leverandører og lystsejlere får deres interesser tilgodeset gennem www.baadforedrag.dk. Leverandørerne får levende kontakt med sit kernepublikum. Lystsejlerne får opdateret deres baggrundsviden og får også indsigt i nye produkter og anvendelsesformer. Og der kan stilles spørgsmål, så både leverandører og lystsejlere bliver klogere”.

Skal være til at betale

”Samtidig forsøger jeg at holde prisen for at arrangere og omtale et foredrag på et minimum. Idéen er, at alle lystsejlere, uanset størrelsen af pengepungen, skal kunne være med”.

Om Baadforedrag.dk
Baadforedrag.dk udbyder faglige bådforedrag af original kvalitet for lystbådssejlere. Det er Danmarks eneste website, der samler bådforedrag fra erhverv og organisationer samt andre maritime, leverandørstøttede foredrag.

content-loader
content-loader
content-loader