Gå til hoved-indhold
Sarah Gunni kom ikke med til OL i denne omgang, men der kommer nok en chance til. Foto: http://sarahgunni.wordpress.comKapsejlads
Sarah Gunni kom ikke med til OL i denne omgang, men der kommer nok en chance til. Foto: http://sarahgunni.wordpress.com

4. plads til Sarah Gunni til EM for Laser

Laser Radial-sejleren Sarah Gunni leverede sin hidtil bedste præstation i den olympiske klasse ved EM i franske Hourtin.

Af katrine bertelsen |

Det var flere gange tæt på, at Sarah Gunni ved årets EM i Laser Radial blev en del af medaljekampen. Men til slut var danskeren 9 point fra bronze. Gunni er dog meget tilfreds med EM 4. pladsen.

- Præmieoverrækkelsen er netop slut, og der var et styks meget stolt dansker på scenen! Det skriver Sarah Gunni på sin blog.

- Vi fik ikke gennemført nogle sejladser i dag, så jeg bliver nr. 4 samlet. Vi havde ellers gang i en sejlads, hvor det så rigtig godt ud og jeg måske kunnet have sejlet en bronze-medalje hjem. Men baneledelsen troede ikke på vejret, så vi blev skudt af. Er så glad. Det er klart, at det kunne have været fedt med en medalje, men jeg er stadig super stolt over mit resultat,

- Det er klart, at det kunne have været fedt med en medalje, men jeg er stadig super stolt over mit resultat. Føler virkelig jeg har sejlet et godt stævne, især på det taktiske plan. Nu har jeg lidt ferie og så vil jeg ellers nyde min succes.

Sarah Gunni var del af den danske OL-udtagelse, og nu har hun sejlet op med flere at de kommende OL-deltagere.

- Alle de tre medalister, samt nr. 5, 7 og 12, skal til OL, så jeg har blandet mig med nogle af de rigtig gode. Og det føles fedt!, slutter den danske sejler.

Anne-Marie Rindom der repræsenterer Danmark ved OL i Laser Radial-klassen sluttede på 12. pladsen ved EM. Mesterskabet var en blandet fornøjelse for Rindom, der blandt andet blev disket efter tre straffe for pump.

Du kan se hele resultatliste fra EM i Frankrig her

Kilde: Dansk Sejlunion/Sarah Gunnis blog

content-loader
content-loader
content-loader