Gå til hoved-indhold
Bavariaklubben forventer et sted mellem  50-70 både til træffet. Foto: Bavaria-klubbenTur
Bavaria-klubben forventer et sted mellem 50-70 både til træffet. Foto: Bavaria klubben

Stort Bavariatræf i Ebeltoft

Dansk Bavaria Klub samler tropperne til træf i Ebeltoft i Kristi himmelfartsdagene. Bådene skal ligge samlet i fregathavnen og flere af aktiviteterne skal foregå på fregatten Jylland.

Af katrine bertelsen |

Den 17.-20. maj 2012 holder Bavaria klubben deres store Jubi-Træf ved og delvis på Fregatten Jylland i Ebeltoft. Festmiddagen fredag den 18. maj indtages på det nærliggende Hotel Ebeltoft Strand med spisning, underholdning, musik og dans.

Både klassisk og dansemusik

Den helt store attraktion er det unge klassiske band "Camilla&Jonas" kendt fra bl.a. DR1’s populære talent 2008-2009, hvor de opnåede en 3. plads, Camilla spiller tværfløjte og Jonas klassisk guitar. De har deres lillesøster Rikke med på cello.

Dansemusikken leveres af 3 friske gutter fra Bogense, som leverer en populær buket melodier genren Beatles, Cliff Richard og Elvis.

Fregatdirektør Benno Blæsild har lovet at holde et af sine fantastiske foredrag for deltagerne, og festkomiteen forventer et sted mellem  50-70 både, med i alt ca. 200 deltagere.

Se den nye Bavaria 46 vision

Bavariaforhandler Michael Floor, Floor Marine i Egå, deltager i træffet med 3 helt nye sejlbåde, hvoraf den helt store sensation er den splinternye Bavaria 46 vision, som har danmarkspremiere på træffet. Der vil blive adgang for alle til at bese de 3 nye sejlbåde, og der vil blive mulighed for at få en sejltur med Bavaria 46.

Om Bavariaklubben

Dansk Bavaria Klub er en klub for sejl- og motorbåde af det populære mærke BAVARIA, som bygges lidt syd for Würzburg og sælges af Floor Marine i Egå. Bavariabåde sejler over hele verden og er især populære bland bådudlejere fx. i det græske øhav, Kroatien m.fl.

I feb.2002 stiftedes en klub for ejere af Bavaria. Siden er klubben vokset støt og har pt. ca. 500 medlemmer. 

Hvert år arrangerer klubben forskellige events, som besøg på store bådmesser, besøg på Bavariaværftet, det store årlige landstræf i Kristihimmelfartsdagene, lokaltræf i regionerne, virksomhedsbesøg m.m.m. 

Klubben er åben for alle, som blot har interesse for Bavariabåde, og det er ikke et krav, at man er bådejer, og kan således udmærket have en båd af et helt andet mærke. 

Læs mere på Bavaria klubbens hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader