Frederik Just Melson og Markus Oliver Nielsen tog en guldmedalje i 29er. Foto: Christian ToftKapsejlads

Tre danske medaljer til EUROSAF EM

Omkring 150 sejlere fra 15 europæiske lande har sejlet Ungdoms-EM i Aarhus. Det blev til to guld og en bronzemedalje til tre danske sejlere.

Af katrine bertelsen |

EUROSAF Youth Sailing European Championship i Aarhus endte med tre danske medaljer. Der blev sejlet i fire forskellige discipliner: Single Handed Laser Radial, Double Handed Int. 420, RS: X windsurfing og 29er, opdelt efter køn.

Céline Behr Carlsen fra KDY vandt guld i pigernes Laser Radial, og Middelfartsejlerne Frederik Just Melson og Markus Oliver Nielsen tog en guldmedalje i 29er. Tobias Hemdorff fra Kaløvig Bådelaug vandt bronze i drengenes Laser Radial.

Hver klasse har sejlet ni løb mens windsurferne og 29er hver sejlede tolv løb. Sidste dag i mesterskabet blev der sejlet medalrace. Stævnet sluttede fredag.

- Vi er superglade for de tre medaljer til Danmark, siger Thomas Capitani fra Sailing Aarhus, og fortæller, at både Céline og Tobias netop er startet på eliteidrætsgymnasium i Aarhus.